“Este timpul să strălucim de fericire”. 25 DE ANI DE EXISTENȚĂ DISNEYLAND PARIS

“Este timpul să strălucim de fericire”. 25 DE ANI DE EXISTENȚĂ DISNEYLAND PARIS

> Printre noutățile aniversare se numără platforma cu personaje din desenul animat Nemo dar și restaurantul din Ratatouille a lui Remy

De curând au avut loc Târgul de Turism al României (16-19 februarie la București) precum și Târgul de Turism “Touristica” (24-26 februarie la Cluj Napoca). Despre cele mai bune oferte, despre cele mai visate vacanțe ori cele mai râvnite destinații, într-un serial Informația Zilei. Am stat de vorbă cu Cristian Burtan, manager al Departamentului de Turism al Agenției Sfara Tours din Baia Mare. Azi despre spectacolul aniversării celor 25 de ani de existență al celebrului parc de distracții Disneyland din Paris, Franța.

Reporter: Domnule Cristian Burtan, de ce de este atât de recomandat Disneyland-ul în această perioadă și ce-l face mai deosebit ca și până acum?

Cristian Burtan: Anul acesta se împlinesc 25 de ani de existență. Va fi un an fabulos din punct de vedere al spectacolului. În fiecare seară vor putea fi urmărite pe Castelul Disney, spectacole extraordinare, show-uri extraordinare, unice, pe platformele care vor face paradă în tot parcul. Anul acesta una din platformele noi este inspirată din desenul animat Nemo. Desigur vor fi și altele, cam din toate marile producții ca Albă ca Zăpada, Frumoasa și Bestia. Toate acestea fac din Disneyland o destinație unică și de această dată, memorabilă.

Rep.: Despre ce buget putem să vorbim pentru o incursiune la Disneyland?
C.B.: Bugetul pentru o familie, doi adulți și un copil, dacă vorbim de prețurile cele mai mici se poate contura în jurul a 800 de euro pentru două nopți de cazare, acces nelimitat în parc, la un hotel de 2-3 stele. Chiar dacă vorbim doar de 2 stele în Hotelurile Disney, vorbim de camere super curate, super aranjate, cu acces la parcuri mult mai repede decât ceilalți, care vin separat și cu două ore mai repede înseamnă mult în Disneyland. Mai adăugăm un buget pentru transport, cu avionul, de aproximativ 100 de euro dus-întors de persoană cu plecare din Cluj Napoca sau cu mașina.

Rep.: Sunt pregătite pentru aniversare și noutăți culinare chiar și restaurante…
C.B.: La Disneyland se mănâncă bine. Se poate mânca în regim bufet, o oră, o oră și jumătate pentru cam 30-35 de euro de persoană, pentru copil 25 de euro dar și în regim a la carte, în restaurante. Noutatea în materie de restaurante este restaurantul din Ratatouille a lui Remy, care este un steak house bestial. Aici nu se pune problema de costuri ci de a prinde loc pentru că vorbim de destinația cu cel mai mare număr de vizitatori din Europa, mai mare decât Turnul Eiffel și Luvru la un loc cu o cifră de 14 milioane de vizitatori anual iar în acest an aniversar, gazdele vor să atingă cifra de 16 milioane de vizitatori. Cu această ocazie Mickey Mouse și-a schimbat și costumul, e o altă surpriză.

Rep.: O cifră impresionantă de vizitatori…
C.B.: Așa este. România a avut anul trecut două milioane de turiști străini, Bulgaria 8 milioane, de patru ori mai mult. Din păcate este trist pentru noi și din punctul de vedere că noi îi considerăm turiști străini inclusiv pe cei care vin în interes de serviciu nu doar în sejur.

30% reducere + demipensiune gratuită
Ofertă Specială pentru sejururi în perioada Martie – Octombrie

Plătești cazarea și beneficiezi de demipensiune gratuită!
Tarif: de la 302 euro / adult în cameră dublă pentru 2 nopți de cazare și 3 zile de intrare în parc. Rezervări pentru cazări în perioada 29 Martie -31 Octombrie 2017.

10% reducere + pensiune completă + gratuitate pentru copil până în 7 ani

Ofertă Specială pentru sejururi până în luna Martie. Plătești cazarea și beneficiezi gratuit de pensiune completă!
Tarife: de la 253 euro / adult în cameră dublă pentru 2 nopți de cazare și 3 zile de intrare în parc cu pensiune completă.
Rezervari pentru cazări până în 28 Martie 2017

Sfara Tours Baia Mare
Telefon: 0740.942.720
email: cristian.burtan@sfaratours.com
www.sfaratours.com
Facebook: Sfara Tours Baia Mare

Adi RUSU

Previous DRUMUL MITEI refăcut în procesul lui Cherecheș (II)
Next Despre STRESUL OXIDATIV și AFECȚIUNILE pe care le provoacă. Dr. Adrian Danciu, nutriționist: "STIL DE VIAȚĂ, OBICEIURI BUNE, NU DIETE"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Gabriel Zetea: Proiectele implementate în Maramureș pe POR, apreciate de reprezentații CMPOR și de ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Dîncu

Reuniunea Comitetului de Monitorizare al Programului Operațional Regional 2014-2020 (CMPOR) a avut loc joi, 24 noiembrie 2016, de la ora 9.300, la Hotelul Mara, în Sala de conferințe Onix, Bd.

Actualitate 0 Comments

A MURIT “PROFESORUL”. Drum bun, DINULE!

Prietenul nostru Gheorghe Dinu A MURIT noaptea trecută după o cumplită suferință. Cel căruia i se spunea “PROFESORUL” a schimbat REGIA și a început un nou proiect cinematografic, de data

Actualitate 0 Comments

Marian Neacșu: ”La Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, Sorina Pintea este omul care sfințește locul”

  Marian Neacșu: ”La Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, Sorina Pintea este omul care sfințește locul”   Florin Iordache, președintele Camerei Deputaților și Marian Neacșu, chestor al Camerei

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply