Gabriel Zetea ȘI-A ANGAJAT un jurnalist AMATOR

Gabriel Zetea ȘI-A ANGAJAT un jurnalist AMATOR

Președintele Consiliului Județean Maramureș a fost elev de 10. Pe linie. Familia îi asigura notele perfecte. Interesant este cum acest incult lua 10 la Limba și Literatura Română atâta timp cât el nici azi nu știe să scrie. Pe bune, Zetea ar fi trebuit să nu treacă BAC-ul. Dar când familia îți rezolvă tot, ai tot. O vreme. Am demonstrat în câteva articole de presă că prostovanul violează Limba Română ca la Vaslui. După mai multe critici de acest fel dar mai ales după ultima emisiune TV în care aduceam aminte și de faptul că Zetea și-a angajat consilier un profesor de înviorare, obligație de partid în persoana debusolatului Drule Cosmin, șeful CJ a ținut să ne dea o replică prin proaspătul angajat la cabinetul său. Desigur, hoțul de la CJ nu are curajul niciunei înfruntări publice. De ce? Familia nu-i mai poate ține locul în astfel de situații. Așa că l-a pus pe un alt cioban al sfintei noastre limbi să ciomăgească jurnaliștii. Ciudat este faptul că ZiarMM i-a găzduit materialul poate neștiind cum îi toca tocmai pe angajații ZiarMM pe vremea cât era slugoi la trimisul în judecată pentru fapte de corupție, Cătălin Cherecheș. Dar o să le povestesc în privat atât lui Cipri Dragoș cât și lui Sorin Orzac, dacă doresc. Pe atunci, consilierul kachist, prin mâna căruia înțelegem că au trecut toate atrocitățile numite proiecte din care se furau bani publici nu a văzut nici că șeful său este corupt, nici că face proiecte împotriva comunității, de jupuire a bugetului. Nu vedea nimic. Dar totuși se lăuda că îi ține agenda penalului, că-i scrie tot, că-i filtrează tot. Ce ți-e și cu coloana vertebrală a unor astfel de specii… A fost plătit. Evident. Evident că a trebuit să tacă. Ajuns să-l consilieze pe Zetea, printre primele lucruri la care s-a gândit să-l facă a fost să se lege de jurnaliști, de o breaslă în derivă, recunoaștem cu toții. Numai că individul a uitat că de câte ori nu-și găsea ritmul vieții dădea o fugă în breasla noastră pentru a se mai realiza puțin, a mai ieși în evidență, că poate așa îl vede cineva și-l angajează să dea în cei cu care a lucrat. Și o făcea la fel cum un licean onanist își rezolva problema în toaletă după care se lăuda că a fost cu cea mai frumoasă fată din școală. A încercat să facă emisiuni la care nu se uitau nici regizorul, nici cameramanii. S-au debarasat de el pentru că audiența a fost cam cât cantitatea de găinaț de pe Lună. Scrie la ziar. Dar fără diacritice pentru că și pentru el precum pentru incultul care l-a angajat, Limba Română e un fel de hârtie igienică. Complexat că nu reușește să se impună în mass-media, slugoiul lui Zetea trage tocmai în sistemul care i-a dat mereu o șansă și pe care a folosit-o, recunoaștem, de fiecare dată, foarte bine. Este vorba de Somogyi Attila (semnează așa, numele și prenume – nu invers cum e corect- pentru că este doar un amator jalnic de presă).

Detectivul de Presă ȘOC!

Foto Attila Somogyi – tvmm.ro

Previous Va fi DAT AFARĂ DIN PSD. Consilierul PSD Gheorghe Gligan: "ZILELE LUI DRAGNEA ÎN PSD SUNT NUMĂRATE"
Next S-au dus pentru BUȘOI/ Dar l-au uitat în PĂPUȘOI

About author

You might also like

Cancan 0 Comments

ÎNDRĂZNESC SĂ CRED CĂ NU SCAP DE ÎNCHISOARE! Un nou dosar pregătit pentru DNA

Detectivul de Presă ȘOC! a pregătit pentru DNA un dosar în care scoate la iveală ilegalitățile pe care le-am făcut la Bușag. Am păcălit oamenii cu concesiunile de terenuri. Unora

Cancan 0 Comments

Fotbalul a făcut PUI. Puii lui Vasile Duruș

Fosta vedetă a fotbalului băimărean și nu numai, Romică Buia și-a postat zilele trecute pe Facebook două fotografii alături de câțiva prieteni. Așa am aflat că fotbalul a făcut PUI.

Cancan 0 Comments

Nesimțire de primar. Poți SPARGE pereții sălii DOAR CONTRA COST

Primarul Pavel Octavian din comuna Recea (foto stânga) parcă și-a propus să câștige concursul pentru cel mai ABSURD edil, premiu ce se va acorda anul viitor la Festivalul Asociației Comunelor

1 Comment

  1. Alexandra
    June 19, 10:23 Reply
    mi-am permis sa copiez o postare anterioara a unui cititor care poate fi un raspuns la afirmatiile Dv: "Andrei B. 08/06/2017 at 12:17 am „Cata luciditate, cata constiinta pura, atata drama”. Iata o expresie aforistica ce caracterizeaza spiritele vii ale unei comunitati. Din pacate, acestea , tot mai rarisime, irita opinia publica, care reactioneaza prin dispret, calomnie si excludere. Este cel putin un motiv pentru care doresc sa-mi exprim solidaritatea cu demersul dumneavoastra publicistic . Nu e prima data cand subscriu dar acum o exprim public. De-a lungul ultimilor ani (cel putin 18,cat am lucrat in mass-media) am fost ca dumneavoastra, atitudinal, in toate demersurile publice." Postarea este la editorialul despre cultul personalitatii primarului. Dle Adi Rusu, editorialistul este maghiar, ori in limba respectiva topica corecta este cea folosita de dansul. Si dl SA in nici un caz nu poate fi acuzat de nationalism, nu a fost sluga primarului, nu a acceptat compromisuri, nu a ascuns realitati. A preferat sa plece cand primarul a deraiat. Legat de stilul editarii se pare ca asa este formatul ziarului, fara diacritice. Ce era sa faca! Puteti recunoaste asta? daca era atat de bine platit de ce ar fi plecat in 2014, renuntand la postul avut?

Leave a Reply