Gabriel Zetea ȘI-A ANGAJAT un jurnalist AMATOR

Gabriel Zetea ȘI-A ANGAJAT un jurnalist AMATOR

Președintele Consiliului Județean Maramureș a fost elev de 10. Pe linie. Familia îi asigura notele perfecte. Interesant este cum acest incult lua 10 la Limba și Literatura Română atâta timp cât el nici azi nu știe să scrie. Pe bune, Zetea ar fi trebuit să nu treacă BAC-ul. Dar când familia îți rezolvă tot, ai tot. O vreme. Am demonstrat în câteva articole de presă că prostovanul violează Limba Română ca la Vaslui. După mai multe critici de acest fel dar mai ales după ultima emisiune TV în care aduceam aminte și de faptul că Zetea și-a angajat consilier un profesor de înviorare, obligație de partid în persoana debusolatului Drule Cosmin, șeful CJ a ținut să ne dea o replică prin proaspătul angajat la cabinetul său. Desigur, hoțul de la CJ nu are curajul niciunei înfruntări publice. De ce? Familia nu-i mai poate ține locul în astfel de situații. Așa că l-a pus pe un alt cioban al sfintei noastre limbi să ciomăgească jurnaliștii. Ciudat este faptul că ZiarMM i-a găzduit materialul poate neștiind cum îi toca tocmai pe angajații ZiarMM pe vremea cât era slugoi la trimisul în judecată pentru fapte de corupție, Cătălin Cherecheș. Dar o să le povestesc în privat atât lui Cipri Dragoș cât și lui Sorin Orzac, dacă doresc. Pe atunci, consilierul kachist, prin mâna căruia înțelegem că au trecut toate atrocitățile numite proiecte din care se furau bani publici nu a văzut nici că șeful său este corupt, nici că face proiecte împotriva comunității, de jupuire a bugetului. Nu vedea nimic. Dar totuși se lăuda că îi ține agenda penalului, că-i scrie tot, că-i filtrează tot. Ce ți-e și cu coloana vertebrală a unor astfel de specii… A fost plătit. Evident. Evident că a trebuit să tacă. Ajuns să-l consilieze pe Zetea, printre primele lucruri la care s-a gândit să-l facă a fost să se lege de jurnaliști, de o breaslă în derivă, recunoaștem cu toții. Numai că individul a uitat că de câte ori nu-și găsea ritmul vieții dădea o fugă în breasla noastră pentru a se mai realiza puțin, a mai ieși în evidență, că poate așa îl vede cineva și-l angajează să dea în cei cu care a lucrat. Și o făcea la fel cum un licean onanist își rezolva problema în toaletă după care se lăuda că a fost cu cea mai frumoasă fată din școală. A încercat să facă emisiuni la care nu se uitau nici regizorul, nici cameramanii. S-au debarasat de el pentru că audiența a fost cam cât cantitatea de găinaț de pe Lună. Scrie la ziar. Dar fără diacritice pentru că și pentru el precum pentru incultul care l-a angajat, Limba Română e un fel de hârtie igienică. Complexat că nu reușește să se impună în mass-media, slugoiul lui Zetea trage tocmai în sistemul care i-a dat mereu o șansă și pe care a folosit-o, recunoaștem, de fiecare dată, foarte bine. Este vorba de Somogyi Attila (semnează așa, numele și prenume – nu invers cum e corect- pentru că este doar un amator jalnic de presă).

Detectivul de Presă ȘOC!

Foto Attila Somogyi – tvmm.ro

Previous Va fi DAT AFARĂ DIN PSD. Consilierul PSD Gheorghe Gligan: "ZILELE LUI DRAGNEA ÎN PSD SUNT NUMĂRATE"
Next S-au dus pentru BUȘOI/ Dar l-au uitat în PĂPUȘOI

About author

You might also like

Cancan 0 Comments

VIDEO. RÂZI cu lacrimi de PARALELUL Vlad DURUȘ din Parlamentul României. Dar LIMBA ROMÂNĂ ce ți-a făcut, domnule deputat?

web hosting

Vlad Emanuel Duruș sau STRĂBĂTUND în loc de străbătând, INVESTICE în loc de investiție, PREZENTACI în loc de prezentați, CAZNIC în loc de casnic, TURIZM în loc de turism precum

Cancan 0 Comments

Fotbalul a făcut PUI. Puii lui Vasile Duruș

web hosting

Fosta vedetă a fotbalului băimărean și nu numai, Romică Buia și-a postat zilele trecute pe Facebook două fotografii alături de câțiva prieteni. Așa am aflat că fotbalul a făcut PUI.

Cancan 0 Comments

Nesimțire de primar. Poți SPARGE pereții sălii DOAR CONTRA COST

web hosting

Primarul Pavel Octavian din comuna Recea (foto stânga) parcă și-a propus să câștige concursul pentru cel mai ABSURD edil, premiu ce se va acorda anul viitor la Festivalul Asociației Comunelor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply