Gheorghe Şimon: ”Echipa PSD Maramureș pentru Parlamentul României va face performanță”

Gheorghe Şimon: ”Echipa PSD Maramureș pentru Parlamentul României va face performanță”

comunicat

 

Gheorghe Şimon: ”Echipa PSD Maramureș pentru Parlamentul României va face performanță”

 

La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, vârful de lance al PSD în bătălia electorală pentru Camera Deputaţilor este deputatul Gheorghe Șimon, unul dintre liderii autentici ai politicii maramureşene. Cu o experienţă de aproape 25 de ani în administraţie, a ocupat diverse funcţii: consilier local la Vișeu de Sus începând cu anul 1992, iar apoi din 1996 până în 2012 a avut patru mandate de consilier judeţean. Din anul 2012 reprezintă județul Maramureş ca deputat în Parlamentul României. Gheorghe Şimon deschide lista de candidaţi ai PSD Maramureș pentru Camera Deputaţilor având convingerea că, aplicând Programul de Guvernare propus de PSD, tot mai mulți români și maramureșeni vor putea face parte cu adevărat din clasa de mijloc a societății.

”Mă bucură încrederea acordată de colegii mei pentru un nou mandat de parlamentar și mă onorează această propunere. Știu, însă, că această nominalizare reprezintă o responsabilitate foarte mare şi trebuie să muncim mult pentru a păstra încrederea pe care maramureșenii ne-au acordat-o la alegerile locale, chiar să depășim acel procent la nivel de Maramureș. În ceea ce privește Programul de Guvernare propus de PSD, pot spune că este unul foarte bun, fiind aşezat pe ceea ce are nevoie poporul şi ţara. Programul nostru de guvernare, cel cu care am venit în fața românilor în această campanie electorală, este aşezat pe trei piloni de bază. Pilonul demografic a fost primul luat în atenție, fiindcă după 26 de ani, nimeni nu s-a gândit că trebuie să luăm măsuri pentru a contracara scăderea demografică. Un alt pilon important prevede că şi Statul trebuie să investească, să renunțăm la clasica expresie: privatizăm şi vindem tot, fără să ne pese de ceea ce se întâmplă după privatizare. Al treilea pilon al programului de guvernare al PSD este susţinerea capitalului românesc, care nu va mai permite ca românii să fie batjocoriți în propria lor ţară de instituţiile Statului”, a declarat deputatul Gheorghe Șimon, candidatul PSD Maramureș pentru o nouă poziție în Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Deputatul de Maramureș a arătat că și de-a lungul celor patru mandate de consilier județean a fost foarte implicat în administraţia locală, fiind mânat mereu de dorința de a demara și a implementa cât mai multe proiecte în Maramureș, în special în domeniul cel mai prioritar şi mai sensibil al judeţului: drumurile judeţene. ”Am învăţat că oamenii au nevoie de reprezentanţi serioşi, responsabili, care îşi respectă cuvântul dat şi se implică în rezolvarea problemelor. Din fiecare postură publică am încercat să fiu cât mai aproape de cetăţeni, să le cunosc nevoile şi să încerc să rezolv problemele. Așa am făcut și în mandatul care tocmai se încheie la Camera Deputaților. Cele mai importante proiecte în care m-am implicat aici, alături de colegii mei, sunt Codul Silvic şi Codul Fiscal. Mi-am adus aportul și la multe proiecte legislative şi pachete de legi, dar cele mai importante sunt cele două coduri, care contribuie efectiv la dezvoltarea României. Codul Silvic și Codul Fiscal reprezintă un sprijin pentru capitalul autohton, pentru societăţile comerciale, fără de care nu putem înainta pe calea dezvoltării”, a precizat deputatul Gheorghe Șimon.

Parlamentarul maramureșean a arătat că echipa pe care PSD Maramureș a propus-o pentru alegerile din 11 decembrie este una care poată face performanță, fiind pentru prima dată când pe listele județene candidează doar oameni ai locului. Sunt foarte multe lucruri de făcut în Maramureş și voi începe cu două proiecte foarte mari, modernizarea Aeroportului Internaţional Baia Mare şi proiectul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor. Sunt proiecte importante de care maramureneșenii au nevoie și care au fost lăsate la voia întâmplării, motiv pentru care este imperios necesar ca noi să găsim cât mai curând sursele de finanțare. Ar trebui să reluăm discuțiile despre podul peste Tisa, care este o poartă de intrare în ţară, dar și despre transportul feroviar dintre România și Ucraina. Alte priorități sunt drumurile și, chiar dacă vom finaliza DN 18, după multe discuții și tergiversări, tot avem o rețea de peste 800 de kilometri de drumuri județene care are nevoie de modernizări. Este trist că în țară au intrat zero bani europeni şi multe programe de finanţare nu au încă ghidurile disponibile. În guvernarea PSD aveam acel program aprobat prin Ordonanţa 28,  iar primarii puteau obţine finanţare pentru foarte multe proiecte care astăzi sunt blocate. Deoarece cred în programul de guvernare al PSD și cred în competența viitorilor parlamentari de Maramureș, îi invit pe maramureșeni la vot, în 11 decembrie, și cred în opțiunea lor electorală. Am dus o campanie electorală onestă, fără promisiuni care nu se pot onora, am fost cinstiți, fiindcă PSD susţine credinţa şi valorile autentice ale poporului român şi ale României.

Biroul de presă al PSD Maramureș

 

Material difuzat la comanda PSD Maramureş cod AEP 11160007

 

Previous Gabriel Zetea: Proiectele implementate în Maramureș pe POR, apreciate de reprezentații CMPOR și de ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Dîncu
Next Sorina Pintea (PSD): ”Cred într-un sistem de sănătate de top, cu medici bine pregătiți și spitale dotate cu aparatură performantă”

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan (PNL) răspunde ATACURILOR lui Dacian Cioloș: “Curată IPOCRIZIE”

web hosting

Constat cu surprindere că pe măsură ce se apropie alegerile, atacurile lui Dacian Cioloș la adresa PNL și la adresa președintelui Klaus Iohannis se întețesc. Dintr-o dată, PNL e învechit,

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan (PNL): “Sub pretextul remanierii, Liviu Dragnea i-a eliminat din executiv pe cei care l-au criticat”

web hosting

După Guvernul Dăncilă 1, remarcat prin incompetență, lipsă de transparență și o neputință acută, Liviu Dragnea propune românilor un Guvern Dăncilă 2, din care i-a alungat pe cei care i-au

Politica 0 Comments

Reacție la mitingul PSD. Ionel Bogdan: ,,În ce țară normală la cap, partidul de guvernământ realizează astfel de demonstrații publice?”

web hosting

În cadrul conferinței de presă a PNL Maramureș, președintele Ionel Ovidiu Bogdan și-a exprimat părerea cu privire la mitingul organizat de PSD, un miting contra abuzurilor, un miting împotriva statului

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply