Vasile Vlașin – LIKE ȘI LA PARLAMENTARE?

Vasile Vlașin – LIKE ȘI LA PARLAMENTARE?

mic

Fostul consilier local și șef de partid, Vasile Vlașin nu mai face politică activă de ceva vreme chiar dacă este membru fondator al Partidului România Unită (PRU) și președinte al formațiunii la nivel de Mraramureș. Mizam la începuturile PRU pe o nouă ascensiune rapidă a lui Vasile Vlașin în politică. Numai că Vasile și-a pierdut aripile. Fiul său, Luca, dragul de Luca, a împrumutat aripile de la tatăl său și s-a înălțat în Regatul Îngerilor pe care probabil l-a zărit în vreun film de desene animate. În lunga și dureroasa așteptare a părinților săi, Luca s-a încăpățânat să rămână acolo Sus și nu s-a mai întors. De aceea, din când în când, Vasile se duce lângă fosta grădiniță a lui Luca și privește în curte. Poate, poate Luca vine să-i dea aripile înapoi. L-am zărit în această stare pe Vasile și m-am speriat. M-am speriat la modul frumos. Ca și alții mi-am zis: câtă putere are acest om făcut bucăți de destinul fiului său! Nuami că Vasile și Cristina Vlașin s-au transformat în speranța și visul a sute de oameni, care în cazul lor nu aveau să se împlinească fericit, prin acțiunile caritabile de-a dreptul spectaculose făcute la nivel național.

Am intrat în precampania electorală. Mai sunt mai puțin de două luni până la Parlamentare. Vasile Vlașin a generat, în schimb, noi campanii umanitare, de donare de sânge de această dată. Personal îl aștept și în bătălia politică. Disciplinat, creator, cu inițiative care vizează masele, luptător, Vasile se află în momentul în care ceea ce face îl recomandă. Pe alocuri îl și obligă. Un astflel de om nu trebuie să stea de-o parte mai ales în condițiile în care calitățile celor care ne reprezintă sunt, de multe ori, la cota zero. La una din postările sale de pe Facebook, am “aruncat” ideea revenirii sale în politică la un nivel înalt. Reacțiile au fost extraordinar de bune. A fost și o dispută elegantă pe această temă.

De foarte puține ori prezența unui om în politică este cerută din exterior, din rândul maselor și rezultă din pulsul credinței oamenilor în acea persoană. Vasile Vlașin este un astfel de caz. Ca om care l-am cunoscut pe micuțul Luca, o să-l rog să-i dea înapoi aripile tatălui său. Dă-i dezlegare, Luca!

 

Adi RUSU

Previous De ce ESTE POTRIVITĂ Sorina Pintea pentru candidatură. NU ESTE POLITICIAN!
Next Maramureșul are 429.314 alegători

About author

You might also like

Editorial 0 Comments

PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL ALDE, VARUJAN VOSGANIAN: INCORECTA CORECTITUDINE POLITICĂ

web hosting

În România de azi, a fi corect politic înseamnă să întreții o cultură cronică a sărăciei: românul este blestemat, în țara lui, să se nască și să moară sărac. A

Editorial 0 Comments

De ce ESTE POTRIVITĂ Sorina Pintea pentru candidatură. NU ESTE POLITICIAN!

web hosting

Sorina Pintea candidează la Senat de pe prima poziție a PSD Maramureș. Cu această ocazie debutează revigorarea partidului la nivelul municipiului Baia Mare, adormit dar destul de liniștit în sfera

Editorial 0 Comments

România nu te iubesc!

web hosting

Românii îi apără pe violatori la Vaslui și îi linșează pe apărătorii victimei. Pe victimă o “răstignesc” mediatic. Românii îi dau buchete de flori lui Pomohaci în semn de “recunoștință”

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply