650 de membri și simpatizanți PNL Maramureș la LANSAREA REGIONALĂ a candidaților PNL la alegerile EUROPARLAMENTARE

650 de membri și simpatizanți PNL Maramureș la LANSAREA REGIONALĂ a candidaților PNL la alegerile EUROPARLAMENTARE

Peste 650 de membri și simpatizanți PNL din Maramureș au participat la lansarea regională a candidaților liberali la alegerile europarlamentare din luna mai. Evenimentul organizat la BT Arena din Cluj a adunat circa 6500 de participanți veniți din toate județele din regiunea Nord Vest: Cluj, Bihor, Bistrița Năsăud, Satu Mare, Sălaj și Maramureș.  

„Să dăm semnalul că Partidul Naţional Liberal are tot ce îi trebuie pentru a oferi fiecărui român garanţia faptului că are cine să conducă România pe drumul cel drept şi că are cine să aducă România în primul rând în Europa, iar aceştia suntem noi, Partidul Naţional Liberal.” a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

Prezent la BT Arena, alături de alți candidați la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, liderul listei PNL, a afirmat că „Aceste alegeri nu sunt doar despre europarlamentarii PNL care vor merge la Bruxelles. Este despre dumneavoastră. Este despre rămânerea în Europa. România europeană. A venit momentul eliberării de Dragnea, Dăncilă, Olguţa, Tudorel, Daea. Revoluţia a început ieri la Timişoara, astăzi continuă la Cluj.”

Liderul PNL Maramureș, Ionel Bogdan, a fost și el prezent pe scena evenimentului de la Cluj, alături de ceilalți lideri liberali județeni, de candidați și de reprezentanți ai Biroului Executiv Național. ,,Atmosfera a fost extraordinară, plină de energie și entuziasm. Avem cei mai buni candidați la alegerile europarlamentare, putem să-i reprezentăm cu demnitate pe români la nivel european și am convingerea că proiectele noastre și argumentele noastre vor cântări mult când românii vor decide pe 26 mai cu cine vor vota. Anul  2019 va fi anul victoriei PNL, atât la alegerile parlamentare, cât și la cele prezidențiale.” a subliniat președintele PNL Maramureș.

Biroul de presă PNL Maramureș

Previous PSD și ALDE îngroapă viitorul generațiilor tinere
Next Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: "Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, nu dă doi bani pe voturile românilor"

About author

You might also like

Politica 0 Comments

ALDE Maramureș: Trăim în ȚARA DELAȚIUNILOR, a DOSARELOR și a EXCURSIILOR inventate și NETRECUTE în declarația de avere

web hosting

DNA a transferat la Parchetul General un dosar al preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Este vorba despre investigaţia pornită după o sesizare conform căreia Tăriceanu şi-a falsificat declaraţia de avere.

Politica 0 Comments

Reacție la mitingul PSD. Ionel Bogdan: ,,În ce țară normală la cap, partidul de guvernământ realizează astfel de demonstrații publice?”

web hosting

În cadrul conferinței de presă a PNL Maramureș, președintele Ionel Ovidiu Bogdan și-a exprimat părerea cu privire la mitingul organizat de PSD, un miting contra abuzurilor, un miting împotriva statului

Politica 0 Comments

Liberalii strâng AZI rândurile în Consiliul Local pentru un PARC INDUSTRIAL la Cuprom

web hosting

Susțin inițiativa colegilor mei din Consiliul Local Baia Mare care vizează crearea unui parc industrial pe fosta platformă Cuprom, un proiect care poate ajuta la dezvoltarea orașului. Consilierii locali liberali

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply