sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Alcoolemie de COMĂ. Colonelul Călin Nagy a avut 2,05-2,15 ALCOOL pur în sânge când CIRCULA pe CONTRASENS. Se întorcea de la un CHEF cu mai marii POLIȚIEI din Maramureș

Alcoolemie de COMĂ. Colonelul Călin Nagy a avut 2,05-2,15 ALCOOL pur în sânge când CIRCULA pe CONTRASENS. Se întorcea de la un CHEF cu mai marii POLIȚIEI din Maramureș

Detectivul de Presă ȘOC! vă dezvăluie azi ce a făcut colonelul Călin Nagy, înainte de a circula mort de beat, pe contrasens, pe o stradă din Baia Mare unde a și făcut scandal de a fost nevoie de multe forțe de intervenție pentru restabilirea ordinii și liniștii publice. Detalii mai jos:

Mai exact, colonelul în rezervă se întorcea de la un mare bairam al foștilor polițiști unde s-a îmbătat ca porcul. Alături de el au fost fosta șefă a IPJ Maramureș, Viorica Marincaș, fostul adjunct al Poliției Baia Mare, Ioan Marchiș și mulți alții, lucru mai puțin important.

Iată ce a postat unul dintre ei pe pagina de socializare Facebook:

“ Sarbatorirea colegelor si colegilor rezervisti

Azi,30.01.2020,la Reastaurantul Amaretto,Filiala “Pintea Viteazu”-Maramures,a ANCMRR din MAI,i-a sarbatorit pe colegele si colegii care s-au nascut in lunile noiembrie-decembrie-ianuarie.Intr-o ambianta deosebit de placuta,din care nu a lipsit muzica,dansul si voia buna,toti cei mentionati mai sus au fost omagiati.Au primit diplome aniversare,de excelenta,atat din partea filialei,prin presedintele Col.(r)Ioan CETERCHI,cat si din partea AN Cultul Eroilor “Regina Maria”-Filiala Maramures,reprezentata de presedinle acesteia,Col.(r) Ioan BOTA.

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORILOR SI PARTICIPANTILOR LA EVENIMENT !!!!”

Nu avem nimic cu cheful oamenilor, nici cu faptul că și-au dat diplome, nici că au dansat. Dar ca fost colonel, ca fost polițist pur și simplu, să nu ai conștiința că nu poți să te faci muci ce beat și să urci la volan după care să intri pe contrasens, să blochezi circulația, să faci scandal, să vrei să-l bați pe cel care a filmat și să-l jignești pe un jandarm pentru că ți-a atras atenția să fii mai calm. Asta doar dacă și viața ta de fost polițist a fost la fel de porcoasă ca în acest episod.

Etilotestul arăta atunci 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Colonelul Călin Nagy a fost dus la probe de sânge.

Detectivul de Presă ȘOC! vă prezintă azi informația că fostul polițist a avut la momentul în care conducea mașina pe interzis, o alcoolemie în sânge între 2,05-2,15!

Ce însemană asta? O alcoolemie de comă alcoolică. Din punct de vedere biologic, în funcție de înălțime, greutate, vârstă dar și de alți factori, o persoană poate intra în comă alcoolică ce la 1,5 alcool pur în sânge.

Având în vedere că la întrebarea polițistului referitoare de unde vine, colonelul Nagy nu a știut să răspundă spunând doar că din oraș, este posibil ca el să fi atins deja această stare sau în perioada imediat următoare.

Maaterialul video cuprinde fotografii realizate și postate pe Facebook de către Ioan Ceterchi.

Previous PUTUROȘI și MINCINOȘI. Polițiștii locali, la CĂLDURĂ în mașină în loc să stea la TRECEREA de pietoni din fața ȘCOLII. Vezi ce spune ȘEFUL polițiștilor
Next Felician Cerneștean un nou ATAC furibund la adresa lui Gabriel Zetea, pe Facebook: “CRONICA UNUI ANACRONIC DECLARAT”

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Florin Creț, consilierul managerului de la URBIS sau LUPUL paznic la OI 

Consilierul slugă a lui Cătălin Cherecheș a mai realizat ceva în viață. Nu este vorba de viața comunității. Nu, ar fi chiar culmea! Creț a dat un extrem de greu

Dezvaluiri 0 Comments

PINOCCHIO de Budești REVINE în forță! A MINȚIT și la BISERICĂ. Continuă bătaia de joc față de budeșteni

Detectivul de presă ȘOC! continuă să vă prezinte modul în care comunitatea budeșteană din Maramureș este îngenuncheată de un SISTEM MAFIOT coordonat de primarul Liviu Tămaș. După ani de zile

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply