ALDE Maramureș CONTINUĂ constituirea birourilor politice locale. Au fost alegeri la Vișeu de Sus și la Săliștea de Sus

ALDE Maramureș CONTINUĂ constituirea birourilor politice locale. Au fost alegeri la Vișeu de Sus și la Săliștea de Sus

În cadrul unei conferințe de presă, Răzvan Birișan, vicepreședinte al Biroului Politic Teritorial ALDE Maramureș ne-a declarat că se continuăformarea birourilor politice locale.  Astfel, la Vișeu de Sus a fost ales în funcția de președinte Ilie Pașcu, iar la Săliștea de Sus, Grigore Dan Iuga.

Acesta a mai precizat că intenția partidului ALDE  e ca până la finele lunii februarie să se finalizeze toate procedurile de constituire de organizații în localitățile  Budești, Călinești, Șișești, Săcel, Strâmtura, zona Lăpușului.

Fișe de activitate

În cadrul aceleiași conferințe, Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș ne-a anunțat că a deschis câte o fișă de activitate pentru fiecare reprezentant al Biroului Politic Teritorial pentru fiecare consilier local, președinte de filială cu scopul de a verifica implicarea acestora spre bunul mers al organizației.

„Vom analiza activitatea fiecăruia și dacă vom considera că există situații în care niciuna dintre persoanele analizate în această perioadă de doi ani (de la alegerile locale) nu s-a implicat și aici mă refer la organizarea de evenimente, la participarea la ședințe, la Liga Aleșilor Locali, la evenimente de interes național și vom lua măsuri”.

Maria-Nicoleta Pădureanu

Previous Ionel Bogdan (PNL): "Specialiștii susțin că euro va ajunge la 4,8 lei mai curând decât estimaseră inițial. Membrii guvernului nu par nici preocupați, nici îngrijorați de această situație"
Next Ionel Bogdan (PNL): "Liviu Dragnea se pregătește pentru rolul de Maduro al României"

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Marinel Kovacs:,,PNL va ATACA din nou LEGILE JUSTIȚIEI la CURTEA CONSTITUȚIONALĂ”

web hosting

În cadrul conferinței de presă a PNL Maramureș, Marinel Kovacs, prim-vicepreședintele partidului a anunțat că formațiunea liberală va contesta din nou legile justiției la Curtea Constituțională, deoarece coaliția de guvernare

Politica 0 Comments

Președintele RUȘINII. Ionel Bogdan NU A PRINS LOC în BEx

web hosting

Despre Ionel Bogdan nu mai avem prea multe de spus. Nici el nu mai are nimic de demonstrat. Am zis în nenumărate rânduri că nu ține frâiele filialei județene în

Politica 0 Comments

Deputatul Mara Mareș, ALĂTURI de tinerii liberali maramureșeni de Ziua Eroilor

web hosting

Președintele TNL România, deputatul Mara Mareș, a fost prezentă ieri în Maramureș, pentru a participa la manifestările organizate cu scopul de a marca Ziua Eroilor. Astfel, alături de tinerii liberali

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply