ALDE Maramureș CONTINUĂ constituirea birourilor politice locale. Au fost alegeri la Vișeu de Sus și la Săliștea de Sus

ALDE Maramureș CONTINUĂ constituirea birourilor politice locale. Au fost alegeri la Vișeu de Sus și la Săliștea de Sus

În cadrul unei conferințe de presă, Răzvan Birișan, vicepreședinte al Biroului Politic Teritorial ALDE Maramureș ne-a declarat că se continuăformarea birourilor politice locale.  Astfel, la Vișeu de Sus a fost ales în funcția de președinte Ilie Pașcu, iar la Săliștea de Sus, Grigore Dan Iuga.

Acesta a mai precizat că intenția partidului ALDE  e ca până la finele lunii februarie să se finalizeze toate procedurile de constituire de organizații în localitățile  Budești, Călinești, Șișești, Săcel, Strâmtura, zona Lăpușului.

Fișe de activitate

În cadrul aceleiași conferințe, Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș ne-a anunțat că a deschis câte o fișă de activitate pentru fiecare reprezentant al Biroului Politic Teritorial pentru fiecare consilier local, președinte de filială cu scopul de a verifica implicarea acestora spre bunul mers al organizației.

„Vom analiza activitatea fiecăruia și dacă vom considera că există situații în care niciuna dintre persoanele analizate în această perioadă de doi ani (de la alegerile locale) nu s-a implicat și aici mă refer la organizarea de evenimente, la participarea la ședințe, la Liga Aleșilor Locali, la evenimente de interes național și vom lua măsuri”.

Maria-Nicoleta Pădureanu

Previous Ionel Bogdan (PNL): "Specialiștii susțin că euro va ajunge la 4,8 lei mai curând decât estimaseră inițial. Membrii guvernului nu par nici preocupați, nici îngrijorați de această situație"
Next Ionel Bogdan (PNL): "Liviu Dragnea se pregătește pentru rolul de Maduro al României"

About author

You might also like

Politica 0 Comments

La Sighetu Marmației, ALEGERI CU SCANDAL. PNL contra PNL.”DANA, DANA!” … și a ieșit Alexandru

web hosting

Incredibil! PNL MARAMUREȘ NU A DAT NICIUN COMUNICAT PRIVIND CÂȘTIGĂTORUL, din lipsă de TIMP și lipsă de INTERES “NU am putut să particip la aceste ALEGERI NEDEMOCRATICE” Daniela Ivașcu ”

Politica 0 Comments

Rareș Bogdan: “Ultimul tren al României. Probe, nu minciuni!”

web hosting

De ce candidez, de ce PNL, de ce sunt cruciale europarlamentarele pentru omul obișnuit care se trezește dimineața, merge la serviciu, își privește copiii crescând, se roagă la Dumnezeu să

Politica 0 Comments

Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș: “Avem nevoie de o dezbatere națională pe tema DEFĂIMĂRII”

web hosting

ALDE a susținut întotdeauna libertatea de exprimare a cetățenilor, ea fiind un element esenţial al unui stat democrat. Însă, libertatea de exprimare trebuie să fie însoțită și de o anumită

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply