ALDE nu va onora invitația la consultări lansată de președintele Klaus Iohannis

ALDE nu va onora invitația la consultări lansată de președintele Klaus Iohannis

În general, domnul Iohannis nu e interesat de consultări reale, ci doar de simularea lor. Nu vrea dialog autentic, vrea doar să țină predici de pe scările Cotrocenilor; nu are niciodată îndoieli și nu dorește să asculte părerea altora.

Nu acceptăm să dezbatem teme de Justiție, atât timp cât dl Iohannis refuză să comenteze o problemă de maximă gravitate pentru aceasta. Una extrem de concretă și de actuală, precum prezența în fruntea Parchetului General a unui executant jalnic al dispozițiilor regimului comunisto-securist.

Poziția noastră e fermă, iar dl Iohannis o cunoaște: dl. Augustin Lazăr trebuie să plece din funcție și trebuie să o facă neîntârziat. Orice minut în funcție constituie o palmă nemeritată pe obrazul celor care au avut curajul de a înfrunta fățiș regimul comunist în anii de tristă amintire.

Atât timp cât dl. Iohannis va tăcea pe această temă îl vom considera nu dezinteresat de subiect, ci complice al foștilor torționari.

Iar sub umbrela acestei complicități, partidul nostru nu are ce discuta cu președintele în problematica Justiției.

Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș

Previous Sondaj IMAS, EUROPARLAMENTARE: PNL ar obține 25,2%, iar PSD 21,5%. ALDE își consolidează scorul cu 12,7%
Next PSD și ALDE ne scot din Europa doar ca să scape cu banii furați

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

CHIP DULCE DE COPIL – Lasare post-mortem, Alexandru Poamă  

web hosting

Luni, 27 noiembrie a.c., la Fondul Documentar al Academiei Române din cadrul Bibliotecii Județene “Petre Dulfu” a avut loc, post-mortem, lansarea cărții “Chip dulce de copil”, autor Alexandru Poamă, profesor,

Politica 0 Comments

VIDEO. Ovidiu Silaghi, candidat ALDE la Europarlamentare, la Baia Mare: “Vom obține cel puțin cinci mandate în Parlamentul European”

web hosting

Sătmăreanul Ovidiu Silaghi, fost deputat și europarlamentar, candidează din partea ALDE la alegerile europarlamentare care se apropie. Prezent la Baia Mare, el a declarat în cadrul unei conferințe de presă

Uncategorized 0 Comments

PNL susține referendumul pe Justiție. Țâgârlaș: “Guvernul susținut de către domnul Zetea din Maramureș încearcă printr-o ordonanță de urgență să reglementeze domeniul penal astfel încât să poată profita infractorii presediști”

web hosting

În cadrul unei conferințe de presă, Cristian Niculescu Țâgârlaș, vicepreședintele PNL Maramureș ne-a vorbit despre cele două teme ale referendumului care se va desfășura în data de 26 mai: interzicerea

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply