BUGET defectuos. Ionel Bogdan (PNL): Primarii sunt practic obligați să plătească din bugetul primărilor toate indemnizațiile pentru persoanele cu handicap, toate salariile

BUGET defectuos. Ionel Bogdan (PNL): Primarii sunt practic obligați să plătească din bugetul primărilor toate indemnizațiile pentru persoanele cu handicap, toate salariile


E oficial. Guvernul a transferat la primării cheltuielile sociale, prin noul buget de stat care a fost adoptat astăzi de către executiv.

Acest transfer de cheltuieli va afecta grav finanțele locale, primarii fiind practic obligați să plătească din bugetul primăriei toate indemnizațiile pentru persoanele cu handicap, toate salariile de însoțitori. Ministrul de finanțe le promite primarilor că guvernul îi va ajuta cu bani, în cazul în care sumele colectate din impozitul pe venit vor fi insuficiente pentru aceste plăți.

Ne-am lămurit cu toții cum își ține actualul guvern promisiunile și de aceea există îngrijorare și printre primari, și printre beneficiarii ajutoarelor sociale.

Sute de români care beneficiază de aceste ajutoare sociale și care se tem că această schimbare le va afecta veniturile au protestat astăzi în mai multe orașe din țară, inclusiv la Baia Mare, cerând ca aceste plăți să fie făcute de către guvern, așa cum se procedează în prezent.

E grav că guvernul Dăncilă nu ține cont de problemele unor oameni cu dizabilități, aflați într-o situație vulnerabilă și sperăm ca lucrurile să revină la normal în Parlament, când bugetul va intra la vot.

Ionel Bogdan,

Președinte PNL Maramureș

Previous 2019 – Anul în care ALDE își propune să promoveze de două ori
Next DEZBATERE. Ziua Internațională a fetelor și femeilor în Știință

About author

You might also like

Politica 0 Comments

BLATUL de la PNL Baia Mare. Acuzațiile GRAVE ale unui candidat la funcția de PREȘEDINTE

web hosting

Mihai Onisei este un personaj pestriț pe Facebook. Se afișează făcând mici, fripturi ori în ipostaze în care se strâmbă ca un circar. Ba ne înjură cu DEGETUL MIJLOCIU ba

Politica 0 Comments

Opoziție în opoziție. Depuatul Viorica Cherecheș NU FACE FRONT COMUN CU LUPTA ANTICORUPȚIE!

web hosting

> Deputatul PNL, Viorica Cherecheș nu a protestat împotriva corupției alături de colegii de partid în fața sediului Camerei Deputaților > Viorica Cherecheș nu a protestat cu telefonul cu “lanternă”

Politica 0 Comments

PSD merge cu pași repezi pe drumul autoritarismului

web hosting

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu mai tolerează nicio voce critică în Guvern, Parlament sau în propriul partid. După ce și-a asigurat un guvern care ascultă orbește de el și o

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply