sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Călin Bota, deputat PNL, despre Start -Up Nation, ediția a treia

Călin Bota, deputat PNL, despre Start -Up Nation, ediția a treia

A fost lansat programul Start -Up Nation, ediția a treia, pentru care sunt alocate peste 520 de milioane de lei.
✅Beneficiarii se pot înscrie chiar de astăzi pe platforma granturi.imm.gov.ro. și vor putea primi fonduri nerambursabile de până la 200.000 de lei, pe durata întregului program.
✅Programul are două componente, Start -Up Nation România și Start Up Nation Diaspora, aceasta din urmă adresându-se românilor aflați în afara granițelor țării care doresc să înceapă o afacere acasă.
✅Măsuri concrete, prin care susținem economia, investițiile și oferim oportunități pentru românii care doresc să revină acasă și să dezvolte o afacere.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Guvernul, din care PSD face parte, are în continuare o misiune extrem de dificilă”

About author

You might also like

Social 0 Comments

BUDEȘTENII, fără APĂ în plină pandemie sau cu APĂ NOROIOASĂ la robinete. Asta după ce MAFIA primarului Liviu Tămaș a TOPIT 90 de miliarde lei vechi pe rețele nefuncționale!

Detectivul de Presă ȘOC! v-a prezentat în ultimii 3 ani de zile o serie de matrapazlâcuri ale primarului din Budești, pesedistul Liviu Tămaș (foto sus) și a sistemului său mafiot

Social 0 Comments

Felician Cerneștean: “Pruncul din ieslea Betleemului să se nască în inima fiecărui român”

„Fie ca Naşterea Domnului să vă lumineze sufletele şi casa, să aveţi parte de sănătate, belşug şi fericire! CRACIUN BINECUVÂNTAT ȘI PRUNCUL DIN IESLEA BETLEEMULUI SA SE NASCĂ ÎN INIMA

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply