sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Cinic și Narcisist. Ca “ULTIMA” VĂDUVĂ DE VETERAN de război cu care s-a fotografiat Gabriel Zetea MAI SUNT 900!

Cinic și Narcisist. Ca “ULTIMA” VĂDUVĂ DE VETERAN de război cu care s-a fotografiat Gabriel Zetea MAI SUNT 900!


Din ciclul “Politicienii fac postări trăznite” se poate scrie o carte numai cu cei din Maramureș. Gabriel Zetea S-A DAT DIN NOU ÎN STAMBĂ pe Facebook și a făcut-o lată, în modu-i cinic și narcisit ce-l caracterizează.

> Gabriel Zetea și noul său consilier, Cosmin Drulea au “descins” în casa unei bătrâne bolnave de 101 ani cu care au petrecut “o oră deosebit de emoționată”, fără ca femeia să știe!
> Zetea și nepriceputul lui consilier au declarat public faptul că femeia este ULTIMA văduvă de veteran de război
> În Maramureș MAI SUNT 900 de VĂDUVE de veteran de război

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș o dă mai nou în bară aproape de fiecare dată când postează pe Facebooc. Am demonstrat deja că este “călău” al Limbii Române și al ortografiei. Că nu știe să scrie nu mai este niciun secret. Că este narcisist se vede din toate postările sale, din pozițiile oficiale ca președinte CJ și PSD Maramureș. Dar nu credeam că poate da dovadă de atâta cinism precum a dat tocmai de 8 Martie când în loc să aducă un omagiu VETERANEI a înjosit-o prin aroganța de a nici nu știi cu cine s-a fotografiat. Și toate astea alături de noul său consilier, fără studii de specialitate în consiliere ori relații publice. Adică doi abuzici ai imaginii UNEI DOAMNE care din partea noastră are tot respectul.

TEXTUL care l-a făcut MIC pe Zetea în loc să-l facă mare
Iată textul postat de Gabriel Zetea pe facebook, cu toate greșelile sale:
“Am petrecut azi o ora deosebit de emotionanta acasa la Cuceu Maria, ultima vaduva de veteran de razboi din Maramures. Doamna Cuceu a trecut deja pragul celor 100 de ani si urmeaza in noiembrie sa serbeze a 101’a toamna din viata ei.
Ii multumesc ca a acceptat azi , 8 martie , din partea Consiliului Judetean Maramures un buchet de flori dar si aprecierile si admiratia noastra.
Am vazut azi o familie adevarata, maramureseni primitori si ii felicit si le multumesc totodata pentru dedicatia lor zilnica.
Suntem o generatie fericita din multe puncte de vedere. Nu am avut de infruntat greutatile unor razboaie sau drame care despart familii, tocmai pentru ca am avut generatii de romani care au luptat pentru ca noi sa ne traim viata in pace. Le multumesc!
La multi ani Doamna!” Numai că domnișorul Zetea nici nu știe cu cine a petrecut acele momente minunate. Nu știe nici că doamna a fost chinuită să pozeze, chiar dacă alături i-au fost parte din familie. Pentru că doamna nici nu știe, de bolnavă ce e, cine e Zetea ori ce a vrut de la ea. Totul pentru imagine, totul pentru alimentarea propriului narcisism. Din fotografii se vede clar că doamna Maria Cuceu, și nu Cuceu Maria așa cum l-a învățat consilierul fără școală de specialitate să scrie în spațiul public, are degetele încleștate și privirea pierdută în tavan. Numai de ședință foto cu mânzucul Zetea îi ardea femeii.

Nu se mai mișcă de 20 de ani
Lui Zetea nu i-a păsat nici că bătrâna văduvă nu s-a mai putut deplasa de 20 de ani. “De 20 de ani nu a mei venit pe la noi pe la Asiciația Veteranilor de Război. Mă bucur că aud că trăiește, a fost bolnăvicioasă în ultimii ani. A lucrat contabilă la ICRTI, e cunoscută la noi”, ne-a declarat Haralambie Cacina, general în retragere, președintele Asociației Veteranilor de Război din Maramureș. Un alt veteran ne-a declarat că Maria Cuceu nu mai cunoaște pe nimeni. “Dacă mergeți la ea nu știe că sunteți acolo. Mi-a zis o nepoată, eu nu știu că nu ne-am văzut de mult”. Ce-i minunat domnule Zetea? Nu ar fi bine să mergeți la circ să faceți niște tumbe spre amuzamentul copiilor în loc să chinuți o bătrână fără acordul ei?

NU ESTE VĂDUVĂ DE VETERAN
Poate noul consilier al lui Gabriel Zetea, Cosmin Drulea, care “a acceptat să se alăture proiectelor județului cu mult entuziasm”, precum a postat tot Zetea, ar fi trebuit să se documenteze cine e bătrâna pe care au folosit-o ca propagandă a prostiei ce-i caracterizează. Numai că Drulea e profesor de sport, unii îi spunându-i “profu’ de înviorare” și se pricepe și mai puțin ca șeful său la lucrurile care până la urmă țin de bun simț. Bine că nu au pos-o pe respectabila doamnă să facă… jogging. Drulea era capabil. Cuceu Maria NU ESTE VĂDUVĂ DE VETERAN de război, domnilor! E VĂDUVĂ DE RĂZBOI! O mare diferență, nu și pentru pregătirea dumneavoastră profesională.

Mai sunt 900 DE VĂDUVE DE VETERANI de război.
În Maramureș mai sunt 900 de văduve de veterani de război în timp de Gabriel Zetea susține că s-a fotografiat cu ULTIMA! Măi, măi! Rușiniiică! “Avem trei categorii de femei în asociație. Prima, a veteranelor de război adică femeile care au fost pe front, de obicei în calitate de infirmiere, a doua a văduvelor de veterani de război, adică soții a bărbaților morți pe front și a trei categorie, a văduvelor de veterani. Maria Cuceu este veterană de război nu văduvă de veteran de război”, ne-a mai declarat generalul în retragere Haralambie. Din partea noastră respect familiei, respect doamnei Maria iar momentele de pamflet sunt dedicate exclusiv celor doi inși care trebuiau să-i acorde doamnei nu doar flori ci respectul cuvenit în raport cu ceea ce a făcut pentru țară.
Detectivul de Presă ȘOC!

N.R. : Cosmin Drulea “a acceptat” postul de consilier la CJ pentru că legea nu-i mai permitea să se reangajeze ca șef de cabinet le deputatul Călin Matei.

Previous Nesimțire de primar. Poți SPARGE pereții sălii DOAR CONTRA COST
Next Într-un atelier din comuna Bușag mai lucrează ULTIMII POTCOVARI din a treia generație a unei familii din breaslă

About author

You might also like

Cancan 1Comments

Deja-i și FUDUL. Zetea i-a AȘTEPTAT pe 25 aprilie dar i-a INVITAT pe 25 mai! Meciul, Zetea 0 – 2 Bogdan, CONTINUĂ!

O luptă absurdă se desfășoară în aceste zile pe rețelele de socializare și în unele segmente mass-media între președinții PSD și PNL Maramureș. Un război al prostiei declanșat de Gabriel

Cancan 0 Comments

“Umplem primăria cu PORCI și OI, să nu fie doar ESCROCI în Primărie”, MESAJ dur adresat primarului Horia SCUBLI de către alegători

Cetățenii din Sighetu Marmației au foarte multe probleme nerezolvate și un primar de nota 10 pe Facebook. Într-o lume în care orice pruncuț poate fi Tarzan și primarul Horia Scubli

Cancan 0 Comments

Sfidare. Primarul interimar Marinel Rob, CU MAȘINA PE ACCESUL INTERZIS

Actualul și fostul (de mai multe ori) primar interimar Marinel Rob are foarte multe în comun cu celălalt fost și actual primar suspendat dar cu atribuțiuni de primar în funcție,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply