Cornelia Negruț: “ALDE la europarlamentare: procent de 15% și 5 sau 6 europarlamentari”

Cornelia Negruț: “ALDE la europarlamentare: procent de 15% și 5 sau 6 europarlamentari”

Alegerile europarlamentare vor fi un examen important pentru ALDE. Ne dorim ca ALDE sa obtina cel putin 15% la alegerile pentru Parlamentul European si sa avem 5 sau 6 parlamentari in viitorul Parlament European.

Examenul de maturitate pentru ALDE a fost dat in 2016. Am intrat in Parlament de la prima incercare, e o performanta la care au contribuit toti colegii. Dar trebuie sa facem pasul mai departe.

Suntem in masura si la alegerile europarlamentare si la alegerile prezidentiale, dar si la alegerile parlamentare din 2020 sa depasim Partidul National Liberal, ca si scor electoral.

Anul acesta ne aflam intr-un moment decisiv pentru viitorul Romaniei, atat in plan intern, cat si european. Suntem la o rascruce, iar deciziile pe care cu totii le vom lua in urmatoarele luni vor defini viitorul tarii si reprezentarea europeana a Romaniei pentru anii ce vor urma.

Romania are nevoie de reprezentanti in institutiile europene care se bat pentru romani, pentru drepturile lor. Aceasta va fi linia promovata de ALDE in viitorul mandat al Parlamentului European, insa pentru a fi prezenti acolo avem nevoie de implicarea tuturor membrilor ALDE.

Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș

Previous Ionel Bogdan (PNL): "Contul Junior, o ȘMECHERIE PESEDISTĂ prin care guvernul se finanțează direct de la populație, pe termen foarte lung, la o dobândă fixă pe circa 18 ani"
Next Ionel Bogdan (PNL): Trebuie să fim un exemplu privind respectarea principiilor pe care s-a construit Uniunea Europeană. Nu avem nevoie de amnistii și grațieri pentru a-i salva pe politicienii cu probleme penale

About author

You might also like

Politica 0 Comments

CONFERINȚĂ de presă. Cornelia Negruț: “Este anormal ca Iohannis să nu-i înlocuiască pe cei doi miniștri”

web hosting

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Cornelia Negruț, președintele ALDE Maramureș a pus în discuție, pe lângă teme de interes local și teme de interes nașional. Una din temele

Politica 0 Comments

Daniela Onița-Ivașcu, aleasă SECRETAR REGIONAL Nord-Vest al Curții de Onoare și Arbitraj PNL

web hosting

La Curtea de Onoare de Arbitraj a PNL au fost noi alegeri. Avocatul Daniela Onița-Ivașcu de la Sighet, unul din cei 24 de membrii ai Curții a fost alesă într-o

Politica 0 Comments

PNL propune luni în CL: Certificatul de URBANISM, eliberat în 5 ZILE. Autorizația de CONSTRUIRE, în 7 zile

web hosting

În cadrul conferinței de presă a PNL, Ionel Ovidiu Bogdan a vorbit despre un nou proiect de hotărâre inițiat de consilierii PNL privind stabilirea taxelor de urgență pentru emiterea certificatelor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply