Cornelia Negruț: “ALDE la europarlamentare: procent de 15% și 5 sau 6 europarlamentari”

Cornelia Negruț: “ALDE la europarlamentare: procent de 15% și 5 sau 6 europarlamentari”

Alegerile europarlamentare vor fi un examen important pentru ALDE. Ne dorim ca ALDE sa obtina cel putin 15% la alegerile pentru Parlamentul European si sa avem 5 sau 6 parlamentari in viitorul Parlament European.

Examenul de maturitate pentru ALDE a fost dat in 2016. Am intrat in Parlament de la prima incercare, e o performanta la care au contribuit toti colegii. Dar trebuie sa facem pasul mai departe.

Suntem in masura si la alegerile europarlamentare si la alegerile prezidentiale, dar si la alegerile parlamentare din 2020 sa depasim Partidul National Liberal, ca si scor electoral.

Anul acesta ne aflam intr-un moment decisiv pentru viitorul Romaniei, atat in plan intern, cat si european. Suntem la o rascruce, iar deciziile pe care cu totii le vom lua in urmatoarele luni vor defini viitorul tarii si reprezentarea europeana a Romaniei pentru anii ce vor urma.

Romania are nevoie de reprezentanti in institutiile europene care se bat pentru romani, pentru drepturile lor. Aceasta va fi linia promovata de ALDE in viitorul mandat al Parlamentului European, insa pentru a fi prezenti acolo avem nevoie de implicarea tuturor membrilor ALDE.

Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș

Previous Ionel Bogdan (PNL): "Contul Junior, o ȘMECHERIE PESEDISTĂ prin care guvernul se finanțează direct de la populație, pe termen foarte lung, la o dobândă fixă pe circa 18 ani"
Next Ionel Bogdan (PNL): Trebuie să fim un exemplu privind respectarea principiilor pe care s-a construit Uniunea Europeană. Nu avem nevoie de amnistii și grațieri pentru a-i salva pe politicienii cu probleme penale

About author

You might also like

Politica 0 Comments

ALDE Maramureș: Trăim în ȚARA DELAȚIUNILOR, a DOSARELOR și a EXCURSIILOR inventate și NETRECUTE în declarația de avere

web hosting

DNA a transferat la Parchetul General un dosar al preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Este vorba despre investigaţia pornită după o sesizare conform căreia Tăriceanu şi-a falsificat declaraţia de avere.

Politica 0 Comments

Tudorel Toader, rol de unealtă perfectă a lui Liviu Dragnea pentru a scăpa de procurorul general Augustin Lazăr

web hosting

Tudorel Toader joacă din nou rolul de unealtă perfectă a lui Liviu Dragnea pentru a scăpa de procurorul general Augustin Lazăr. O evaluare superficială, niciun argument solid și misiunea este

Politica 0 Comments

La Sighetu Marmației, ALEGERI CU SCANDAL. PNL contra PNL.”DANA, DANA!” … și a ieșit Alexandru

web hosting

Incredibil! PNL MARAMUREȘ NU A DAT NICIUN COMUNICAT PRIVIND CÂȘTIGĂTORUL, din lipsă de TIMP și lipsă de INTERES “NU am putut să particip la aceste ALEGERI NEDEMOCRATICE” Daniela Ivașcu ”

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply