Deputatul Adrian Todoran: “Senatorul PSD Liviu Marian Pop a picat examenul bunului simț”

Deputatul Adrian Todoran: “Senatorul PSD Liviu Marian Pop a picat examenul bunului simț”

Domnule profesor, dacă tăceaţi, filosof rămâneaţi! Anii petrecuți în politică au trecut degeaba pentru dumneavoastră dacă încă nu ați realizat că omenii s-au săturat de vorbe goale, de scandaluri fără substanţă şi de încercări de manipulare ieftină. Faptul că ați recurs la amenințări și atacuri la persoană vă dezonorează și arată cât de josnic este nivelul la care PSD știe să facă politică.

Nu mică mi-a fost mirarea să citesc zilele trecute un editorial scris într-o manieră abjectă, semnat de senatorul Liviu Marian Pop, în care viața mea personală a devenit subiect de presă. Înțeleg că reacțiile mele publice, în care am analizat politicile de guvernare ale PSD și am prezentat cetățenilor adevărul din spatele unui program politic ce duce România în prăpastie, le-a tulburat mintea, și cu stomacul întors pe dos PSD-iștii au simțit nevoia să dea o replică plină de ură. Poți să minți câțiva oameni multă vreme, poți minți un timp pe toată lumea, dar nu vei putea minți pe toată lumea la nesfârșit. Acesta este adevărul care le dă coșmaruri liderilor din Partidul Social Democrat.  Ştiu și ei că România se trezește, fiind cu toții deciși să nu-i mai lăsăm pe hoți să decidă pentru viitorul nostru. Îi asigur pe cei din PSD că încercările lor de intimidare nu mă sperie, eu continuând să lupt cu aceeași fermitate pentru cinste și corectitudine, alături de toţi cei care iubesc adevărul şi dreptatea.

Vă compătimesc, domnule profesor Liviu Marian Pop, pentru faptul că dintr-un vector de imagine al PSD Maramureș aţi ajuns o biată slugă cocoșată de ticăloșiile impuse de partid. Mi-aţi fost profesor, mă știţi de mult timp și cunoașteţi faptul că în perioada în care eram director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret am reușit să măresc considerabil veniturile proprii ale instituției cu până la 70%. Totodată aveţi habar că încă de foarte tânăr am desfășurat o activitate comercială, plătind cărți de muncă, taxe sau impozite la stat şi știţi că tot ce am realizat în viață am făcut prin forțele proprii și credință în Dumnezeu.

Pe viitor, îi invit pe colegii dv social-democraţi să dea dovadă de mai multă înțelepciune și să realizeze că nu prin amenințări, atacuri la persoană și scandaluri o sa meargă țara înainte, ci printr-o luptă a ideilor și argumentelor pertinente, ce vor genera soluții bune pentru România.

Domnule profesor Liviu Marian Pop, vă doresc un post binecuvântat!

Deputat Adrian Todoran

Previous Disprețul - unitatea de măsură a guvernării lui Dragnea. PSD are pata pusă pe românii din Diaspora
Next VIDEO. Ovidiu Silaghi, candidat ALDE la Europarlamentare, la Baia Mare: “Vom obține cel puțin cinci mandate în Parlamentul European”

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

18 sărbători prevăzute în Programul Cultural Prioritar al Consiliului Județean în anul 2018

web hosting

La ultimă ședință a Consiliului Județean Maramureș, plenul a aprobat cele 18 acțiuni propuse de unitățile administrativ-teritoriale pentru a fi cuprinse în Programul Cultural Prioritar, precum și sumele care se

Actualitate 0 Comments

Ionel Bogdan (PNL): “Contul Junior, o ȘMECHERIE PESEDISTĂ prin care guvernul se finanțează direct de la populație, pe termen foarte lung, la o dobândă fixă pe circa 18 ani”

web hosting

Guvernul nu mai reușește cu ușurință să ia cu împrumut bani pentru pensii și salarii, așa că a decis să apeleze la o șmecherie pesedistă, prin care se folosește de

Actualitate 0 Comments

ALDE Maramureș: Cine este vinovat trebuie să PLĂTEASCĂ, dar cine nu este vinovat să nu riște vreo condamnare pe NEDREPT

web hosting

Gravitatea efectelor produse de protocoalele incheiate intre serviciile de informatii si institutiile din justitie este incontestabila. Exista oameni, probabil nevinovati, care pe baza unor inregistrari, care nu pot fi proba

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply