Deputatul PMP, Adrian Todoran: “Aurul românesc stă mai bine în Banca Angliei decât în mâinile lui Dragnea”

Deputatul PMP, Adrian Todoran: “Aurul românesc stă mai bine în Banca Angliei decât în mâinile lui Dragnea”

Infractorul Liviu Dragnea vrea să confiște aurul României în valoare de peste 3,5 miliarde euro, aflat în prezent la Londra! Preşedintele PSD și senatorul Șerban Nicolae au inițiat un proiect de lege care obliga Banca Națională a României să aducă în țară rezervele de aur, păstrate acum în Anglia, iar după mintea lor, se gândesc probabil să depoziteze lingourile de aur în locuri doar de Vâlcov știute, prin cavouri și cimitire.


Iluzia resurselor financiare nelimitate pe care PSD a creat-o în ultimii ani este tot mai aproape de final. Se vede că nu mai au bani, vistieria statului este goală, iar acum, băieţii ăştia deştepti vor să pună mâna pe rezerva internațională de aur. PSD găsește mereu bani doar pentru creșterea salariilor la parlamentari, pensii speciale, finanțarea partidelor politice, însă nu și pentru creșterea alocației ori a pensiilor, întrega lor politică de guvernare are ca principal beneficiar propriile interese și buzunare.


Cu siguranță aurul românesc stă mai bine în Banca Angliei decât pe mâinile lui Dragnea, însă trebuie subliniat că motivul real pentru care cei din PSD vor să obțină controlul acestei valori uriașe e pentru a putea garanta noi împrumuturi. De câțiva ani, au dus o politică economică extrem de păguboasă, ce a îndatorat țara pentru zeci de ani de acum încolo, iar acum pentru că au ajuns la fundul sacului, vor să obțină bani garantând cu aurul românesc.

Rezerva de aur a țării trebuie să fie cât mai bine protejată atât din fizic, cât și valoric, iar faptul că astăzi este adăpostită în Banca Angliei, una din cele mai vechi și mai serioase bănci din lume, reprezintă o certitudine a credibilității economice a României la nivel internațional, dar și un motiv de siguranță a faptului că nu se va mai repeta episodul de tristă amintire a tezaurului lăsat la Moscova.


Având în vedere cum arată statul de drept în România și cum sunt călcate în picioare de către PSD instituțiile publice care ar trebui să fie independente, e mai bine ca aurul să stea departe de mâna politicienilor.

Deputat Adrian Todoran, vicepreşedinte PMP

Previous Majorarea alocațiilor pentru copii a fost amânată
Next Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: "Oana Maria Bogdan, te așteptăm la Maramureș și cu siguranță vizita la Memorialul de la Sighet va fi una memorabilă!"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Bugetul trebuia depus în Parlament până la 15 noiembrie, iar până acum trebuia să fie aprobat de legislativ”

web hosting

Suntem deja în luna ianuarie și de la guvern nu avem nicio informație privind bugetul pentru 2019, semn că nu prea ies calculele așa cum trebuie. Tăcere suspectă, prevestitoare de

Actualitate 0 Comments

25 martie, Ziua Poliției Române. Mesajul domnului George Moldovan, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș

web hosting

“Guvernele sunt trecătoare, societăţile se schimbă, Poliţia rămâne.” Cu ocazia Zilei Poliției Române salut conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, adjuncții șefului Inspectoratului, comisarii-șefi de poliție, conducerile celorlalte subunități

Actualitate 0 Comments

USR INVENTEAZĂ declarații de susținere a lui Koveși în numele liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt

web hosting

„Zilele trecute am transmis liderilor grupurilor parlamentare europene o scrisoare de sustinere a candidaturii dnei Kovesi. Chiar astazi, am primit un raspuns de la presedintele grupului ALDE, care ne-a multumit

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply