Europarlamentarul Cristian Bușoi la Baia Mare: PSD vrea să boicoteze referendumul cu șiretlicuri de genul, două săli la etaje diferite în școli”

Europarlamentarul Cristian Bușoi la Baia Mare: PSD vrea să boicoteze referendumul cu șiretlicuri de genul, două săli la etaje diferite în școli”

Europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi a fost prezent în Baia Mare și a participat la o conferință de presă. Temele principale de discuție au fost alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție. Bușoi a spus că tot partidul se mobilizează exemplar în această perioadă pentru cele două scrutinuri și îl susține pe președintele Klaus Iohannis în misiunea sa de a reuși să ducă la bun sfârșit referendumul.

“Grupul de europarlamentari PNL este cel mai activ. Avem proiecte concrete, fapte concrete. Trebuie să separăm apele. Să vedem cine e cu Uniunea Europeană, așa cum este PNL și cine, din interese personale și de partid, vrea să scoată România din Uniunea Europeană așa cum face PSD. În acest moment, România are o imagine foarte proastă în Europa din cauza PSD. Un exemplu grăitor chiar și pentru imaginea PSD este acela că socialiștii europeni vor să înghețe orice relație cu PSD cel puțin până în iunie, după alegerile europarlamentare, după care vor să scoată PSD din PES”, a declarat Cristian Bușoi.

Și președintele PNL Maramureș Ionel Bogdan a subliniat faptul că echipa de campanie din județ funcționează foarte bine.

Europarlamentarul Cristian Bușoi a făcut referire și la faptul că PNL îi convinge pe români să participe la votul pentru referendum, pentru că este un vot crucial:

“Trebuie să existe un prag de prezență de peste 30% pentru că dacă acest lucru se întâmplă e previzibil faptul că nu e nevoie de ordonanțe de urgență, că nu e nevoie de amnistie și grațiere în România. E rolul și efortul nostru de a face ca acest referendum să fie validat prin prezență”.

Mai mult, europarlamentarul Bușoi și-a exprimat și temerea că PSD va boicota referendumul:

“PSD este posibil să boicoteze acest referendum și să nu întrunească votul de participare. Vrea să folosească un șiretlic de organizare, să fie două săli separate sau chiar două săli pe la etaje diferite în școli”.

Maria Nicoleta Pădureanu

Previous VIDEO. Ovidiu Silaghi, candidat ALDE la Europarlamentare, la Baia Mare: “Vom obține cel puțin cinci mandate în Parlamentul European”
Next Despre vizita lui Călin Popescu Tăriceanu în SUA: “Ambasadorul României nu a fost capabil să aranjeze o singură vizită oficială, nu doar pentru președinții Camerelor Parlamentului, ci și pentru prim-miniștrii care au fost în funcție”

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Gabriel Zetea (PSD): ”Peste 40% dintre maramureșeni au ales PSD la alegerile parlamentare. Mulțumim, Maramureș!”

web hosting

  Alegerile parlamentare s-au încheiat duminică, 11 decembrie 2016, la ora 21.00, cu închiderea urnelor și numărarea buletinelor de vot. După o lună de campanie electorală în care reprezentanții Partidului

Politica 0 Comments

ATAC la adresa PSD. Deputatul Adrian Todoran: Indicele ROBOR, de 3 ori mai MARE “datorită COMPETENȚEI echipei lui Dragnea”

web hosting

Mă întreb dacă pentru a atinge performanţe remarcabile într-un domeniu e nevoie de foarte multă competenţă sau lucrurile pot merge de la sine. Cred că în cazul economiei româneşti, ambele

Politica 0 Comments

Scene HALUCINANTE. PSD folosește elevii din școli pentru imaginea partidului

web hosting

Scene halucinante s-au petrecut săptămâna trecută la Sighetu Marmației, unde zeci de elevi de la Liceul Tehnologic ,,Marmația,, din oraș au fost aduși încolonați, chiar de către directorul școlii, pentru

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply