Ionel Bogdan îi RĂSPUNDE lui Gabriel Zetea pe tema RESPONSABILITĂȚII POLITICE

Ionel Bogdan îi RĂSPUNDE lui Gabriel Zetea pe tema RESPONSABILITĂȚII POLITICE

Când vine vorba despre iresponsabilitate, cred că liderii PSD sunt ultimii care ar trebui să vorbească, având în vedere faptul că de doi ani și jumătate iresponsabilitatea este cuvântul de ordine al acestei guvernări. Tocmai de aceea îmi face mare plăcere să îi răspund vicepreședintelui PSD Gabriel Zetea pe tema responsabilității politice.


1.Îmi mențin ferm punctul de vedere privind iresponsabilitatea actualei guvernări care a întârziat nepermis de mult trimiterea în Parlament a proiectului bugetului de stat. Întârzierea se datorează exclusiv PSD și ALDE, care au trimis bugetul în Parlament la mijlocul lunii februarie 2019, în condițiile în care legea prevede clar că proiectul trebuia depus până la 15 noiembrie 2018.Fostul coleg de partid al domnului Zetea, Mihai Tudose, a calculat cât a pierdut România din cauza întârzierii depunerii proiectului de buget în Parlament și a ajuns la suma de 900 milioane de euro. Deci, în concluzie, din cauza acestei guvernări iresponsabile România a pierdut 900 de milioane de euro, bani pe care ar trebui să-i recuperăm probabil de la colegii de partid și alianță ai domnului Zetea.


2. Îmi mențin ferm punctul de vedere privind împovărarea primăriilor cu cheltuielile de asistență socială în baza unor promisiuni cu șanse mari să fie încălcate. 


3. Îmi mențin ferm punctul de vedere privind faptul că de la autoritățile locale s-au tăiat în acest an 1 miliard de lei, bani care înseamnă canalizare, drumuri reabilitate, modernizări de școli.


4. Colegii mei liberali, cu mai  multă vechime în politică, mi-au spus că cele mai mari întârzieri la depunerea bugetului în Parlament au fost înregistrate tot în vremea guvernărilor social-democrate, deci PSD reînvie o tradiție pe care nu ne-o mai doream.


În rest, sunt dispus oricând să mă întâlnesc cu domnul Gabriel Zetea, să discutăm cu cifrele pe masă și să-mi explice de unde va recupera guvernul cei 900 de milioane de euro pierduți de România din cauza că a întârziat depunerea în Parlament a bugetului pentru 2019.

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș

Previous Ţara sărăceşte, în timp ce PSD îşi umflă conturile
Next Norica Nicolai, Daniel Barbu și Renate Weber DESCHID LISTA ALDE pentru alegerile EUROPARLAMENTARE

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

CHIP DULCE DE COPIL – Lasare post-mortem, Alexandru Poamă  

web hosting

Luni, 27 noiembrie a.c., la Fondul Documentar al Academiei Române din cadrul Bibliotecii Județene “Petre Dulfu” a avut loc, post-mortem, lansarea cărții “Chip dulce de copil”, autor Alexandru Poamă, profesor,

Uncategorized 0 Comments

Şansa agriculturii româneşti: Impozitul zero pentru terenuri şi utilaje

web hosting

Agricultura este una dintre oportunităţile reale pe care România le are în competiţia europeană de valorificare a resurselor proprii şi impunerea produselor autohtone pe piaţa internă. În ciuda numeroaselor dificultăţi

Uncategorized 0 Comments

Guvernul PSD oferă soluții pentru stoparea exodului tinerilor și integrarea acestora pe piața muncii locale

web hosting

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb și președintele ANOFM, Cristiana Barbu au semnat, la începutul săptămânii, trei proiecte cu finanțare europeană în valoare totală de 9,7 milioane euro pentru integrarea tinerilor

europarlamentare

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply