Ionel Bogdan (PNL): “Avem 54 de decese din cauza gripei iar Legea vaccinării zace prin sertarele parlamentarilor”

Ionel Bogdan (PNL): “Avem 54 de decese din cauza gripei iar Legea vaccinării zace prin sertarele parlamentarilor”

Vorbim deja de 54 de decese cauzate de gripă și de sute de oameni bolnavi în toată țara. Din păcate, doar când situația se agravează ne aducem aminte că avem nevoie de politici de prevenție și că Ministerul Sănătății trebuie să desfășoare campanii de informare prin care să le comunice cetățenilor beneficiile vaccinării antigripale.


Și tot în astfel de situații ne aducem aminte că avem și un proiect al Legii vaccinării care zace de multă vreme prin sertarele parlamentarilor. 
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a gestionat această criză într-un mod hei-rupist, încercând să rezolve de pe o zi pe alta situații care trebuiau rezolvate din toamnă. Lucrurile s-au agravat, iar Sorina Pintea pare acum că e depășită de situație și că nu are soluții viabile la problemele care se agravează în fiecare zi.


Prin urmare, nu avem informații corecte despre amploarea epidemiei de gripă, nu avem suficiente vaccinuri pentru populație și desigur, nimeni nu știe cum trebuie procedat mai bine în comunități, în școli și grădinițe, lăsând lucrurile să fie rezolvate la voia întâmplării.
Incompetența omoară oameni, iar guvernarea Dăncilă este responsabilă pentru că nu ia nicio măsura reală astfel încât, în mileniul trei, într-o țară europeană, să nu se mai moară de gripă și rujeolă.


Ionel Bogdan,Președinte PNL Maramureș

Previous Ionel Bogdan (PNL): "Liviu Dragnea se pregătește pentru rolul de Maduro al României"
Next Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș: "Contestația în anulare nu anulează decizii ale intanțelor. Un judecator va decide daca admite cererea si un complet va lua la verificat situatia in cazul in care se admite solicitarea"

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Avocatul Guvernului PSD-ALDE, ministrul Justiției Tudorel Toader, a reușit în cadrul audierii Codruței Kovesi la CSM, să se convingă doar pe sine!

web hosting

În urma ședinței de marți de la Consiliul Superior al Magistraturii, ședință ce a avut ca scop discutarea cererii de revocare a procurorului șef DNA Coduța Kovesi, Ministrul Justiției Tudorel

Politica 0 Comments

ALDE Maramureș CONTINUĂ constituirea birourilor politice locale. Au fost alegeri la Vișeu de Sus și la Săliștea de Sus

web hosting

În cadrul unei conferințe de presă, Răzvan Birișan, vicepreședinte al Biroului Politic Teritorial ALDE Maramureș ne-a declarat că se continuăformarea birourilor politice locale.  Astfel, la Vișeu de Sus a fost

Politica 0 Comments

IRONIE. Deputatul Todoran: “Pușcărie cu Netflix și selfie!”

web hosting

Deputatul PMP, Adrian Todoran ironizează pe pagina sa de Facebook, noul regim de închisoare. Parlamentarul devine chiar sarcastic atunci când vine vorba de cei care au sprijinit acest proiect legislativ.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply