Ionel Bogdan (PNL): “Avem 54 de decese din cauza gripei iar Legea vaccinării zace prin sertarele parlamentarilor”

Ionel Bogdan (PNL): “Avem 54 de decese din cauza gripei iar Legea vaccinării zace prin sertarele parlamentarilor”

Vorbim deja de 54 de decese cauzate de gripă și de sute de oameni bolnavi în toată țara. Din păcate, doar când situația se agravează ne aducem aminte că avem nevoie de politici de prevenție și că Ministerul Sănătății trebuie să desfășoare campanii de informare prin care să le comunice cetățenilor beneficiile vaccinării antigripale.


Și tot în astfel de situații ne aducem aminte că avem și un proiect al Legii vaccinării care zace de multă vreme prin sertarele parlamentarilor. 
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a gestionat această criză într-un mod hei-rupist, încercând să rezolve de pe o zi pe alta situații care trebuiau rezolvate din toamnă. Lucrurile s-au agravat, iar Sorina Pintea pare acum că e depășită de situație și că nu are soluții viabile la problemele care se agravează în fiecare zi.


Prin urmare, nu avem informații corecte despre amploarea epidemiei de gripă, nu avem suficiente vaccinuri pentru populație și desigur, nimeni nu știe cum trebuie procedat mai bine în comunități, în școli și grădinițe, lăsând lucrurile să fie rezolvate la voia întâmplării.
Incompetența omoară oameni, iar guvernarea Dăncilă este responsabilă pentru că nu ia nicio măsura reală astfel încât, în mileniul trei, într-o țară europeană, să nu se mai moară de gripă și rujeolă.


Ionel Bogdan,Președinte PNL Maramureș

Previous Ionel Bogdan (PNL): "Liviu Dragnea se pregătește pentru rolul de Maduro al României"
Next Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș: "Contestația în anulare nu anulează decizii ale intanțelor. Un judecator va decide daca admite cererea si un complet va lua la verificat situatia in cazul in care se admite solicitarea"

About author

You might also like

Politica 0 Comments

ALEGERI. Ioan Marincaș este NOUL PREȘEDINTE al pensionarilor liberali

web hosting

Astăzi au avut loc alegeri interne în cadrul organizației OPV3 a PNL Maramureș. Domnul Ioan Marincaș este noul președinte al pensionarilor liberali, fiind ales în cadrul conferinței pentru alegeri a

Politica 0 Comments

VIDEO. “Cetățenii peneliști” primesc MAI PUȚINI BANI decât “cetățenii pesediști”

web hosting

Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan trage un semnal de alarmă cu privire la împărțirea bugetului de către Consiliul Județean Maramureș, controlat de către PSD. El precizează faptul că un cetățean

Politica 0 Comments

ALDE. Procedura de INFRIGEMENT împotriva României s-a declanșat pentru NERESPECTAREA prezumției de nevinovăție

web hosting

Declarația domnului președinte Călin Popescu Tăriceanu privind Declanșarea de către Comisia Europeană a procedurii de infringement împotriva României Declanșarea de către Comisia Europeană a procedurii de infringement împotriva României pentru nerespectarea

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply