Ionel Bogdan (PNL): “Contul Junior, o ȘMECHERIE PESEDISTĂ prin care guvernul se finanțează direct de la populație, pe termen foarte lung, la o dobândă fixă pe circa 18 ani”

Ionel Bogdan (PNL): “Contul Junior, o ȘMECHERIE PESEDISTĂ prin care guvernul se finanțează direct de la populație, pe termen foarte lung, la o dobândă fixă pe circa 18 ani”

Guvernul nu mai reușește cu ușurință să ia cu împrumut bani pentru pensii și salarii, așa că a decis să apeleze la o șmecherie pesedistă, prin care se folosește de banii din pușculița copiilor noștri pentru a-și finanța cheltuielile. 


Contul Junior promite celor care depun minimum 1.200 de lei pe an în contul copilului lor, că vor beneficia de o dobânda de 3% pe an, precum și de o primă în valoare de 600 de lei, plătită anual de către guvern. 
Conform documentelor oficiale, Contul Junior este un singur cont general pentru toţi copiii din România, deschis la Trezoreria Sectorului 1, în care vor intra banii depuși de toți părinții care mai cred încă în proiectele fantasmagorice ale actualei guvernări.


Guvernul va putea folosi banii strânși în acest cont, urmând să vireze cei 600 de lei pe an doar la scadența depozitului, adică atunci când copilul împlinește 18 ani și numai pentru anii în care s-au depus minimum 1.200 de lei. La fel și dobânda, aceasta se calculează și se plătește tot la scadența depozitului. Banii nu vor putea fi scoși până la majoratul copilului.
Practic, guvernul se finanțează direct de la populație, pe termen foarte lung, la o dobândă fixă pe circa 18 ani.
 


O măsură care arată disperarea guvernului de a face rost de bani, pentru că de cealaltă parte, posibilii beneficiari nu sunt copiii din familiile sărace. Aceste familii nu își permit să plătească lunar câte 100 de lei pentru fiecare copil, pentru a beneficia de proiectul guvernului. 


Un nou proiect marca PSD-ALDE, care nu are în spate niciun studiu, nicio analiză, doar dorința guvernului de a pune mâna pe bani. Chiar și pe cei ai copiilor noștri.

Ionel Bogdan,Președinte PNL Maramureș

Previous Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: "Bugetul trebuia depus în Parlament până la 15 noiembrie, iar până acum trebuia să fie aprobat de legislativ"
Next Cornelia Negruț: "ALDE la europarlamentare: procent de 15% și 5 sau 6 europarlamentari"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

25 martie, Ziua Poliției Române. Mesajul domnului George Moldovan, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș

web hosting

“Guvernele sunt trecătoare, societăţile se schimbă, Poliţia rămâne.” Cu ocazia Zilei Poliției Române salut conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, adjuncții șefului Inspectoratului, comisarii-șefi de poliție, conducerile celorlalte subunități

Actualitate 0 Comments

Află unde VA CONCERTA Hrușcă – CRĂCIUN ÎN MARAMUREȘ, EDIȚIA A IX-A

web hosting

Consiliul Judeţean Maramureş are onoarea de a vă invita la cea de-a IX-a ediţie a evenimentului „Crăciun în Maramureş”, care va avea loc în perioada 18 – 28 decembrie 2017

Actualitate 0 Comments

Cornelia Negruț, AMINTIRI despre Dinu C. Giurescu: “Îmi spunea <>”

web hosting

S-a stins din viață, la vârsta de 91 de ani, Dinu C. Giurescu, istoric și politician român, membru titular al Academiei Române, deputat în Parlamentul României și vicepreședinte al Partidului

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply