Ionel Bogdan (PNL): “Liviu Dragnea se pregătește pentru rolul de Maduro al României”

Ionel Bogdan (PNL): “Liviu Dragnea se pregătește pentru rolul de Maduro al României”

Liviu Dragnea se pregătește pentru rolul de Maduro al României. După o lungă absență din țară, Dragnea se laudă cu marile performanțe economice  ale guvernării PSD, susținând că PIB-ul a avut o creștere de 25%, comparativ cu 2016. 


Prea puțin! În Venezuela a avut anul trecut o creștere a PIB-ului nominal de 12 ori, mult peste ce se laudă Liviu Dragnea. Pentru Maduro a fost simplu: a mărit inflația, a dat drumul la tiparniță, a mărit salariile etc. 
Probabil de la liderul venezuelean se inspiră și cei de la PSD care prin politicile din ultima vreme cresc inflația, măresc salariile, devalorizează leul și, mai nou, au pus gând rău și rezervei valutare. 


Îi amintesc lui Liviu Dragnea că nu avem buget, autoritățile locale nu au bani de investiții, românii plătesc mai mult pentru mâncare, energie electric și gaze naturale, iar majorările de pensii și salarii sunt topite deja de inflație și de creșterile de prețuri. 


Fără investiții, fără perspective economice solide, cu un guvern iresponsabil, care atacă investitorii și e incapabil să ia măsuri economice coerente, care să sprijine mediul de afaceri și să asigure bunăstare românilor, România se îndreptă pe un drum total greșit, care ne va izola la nivel european. 


Cifrele nu arată bine pentru români, viitorul nu arată bine pentru țară, iar PSD dovedește că e doar un partid al intereselor de grup.

Ionel Bogdan,Președinte PNL Maramureș

Previous ALDE Maramureș CONTINUĂ constituirea birourilor politice locale. Au fost alegeri la Vișeu de Sus și la Săliștea de Sus
Next Ionel Bogdan (PNL): "Avem 54 de decese din cauza gripei iar Legea vaccinării zace prin sertarele parlamentarilor"

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Noul președinte al PNL Sighetu Marmației: “Consider că sunt pregătită pentru bătălia electorală cu PSD”

web hosting

Daniela Onița-Ivașcu a câstigat funcția de președintă a organizației PNL Sighetu Marmației, obținând 91 de voturi, față de cele 35 ale contracandidatului Adrian Gheorghe Bota. Aceasta a declarat în cadrul

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, UN NOU ATAC la Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș

web hosting

Liderii PSD încearcă cu disperare să schimbe agenda publică și să facă uitate violențele din 10 august făcute de jandarmi la ordinul politic al actualilor guvernanți. Tentative închipuite de asasinat,

Politica 0 Comments

Deputatul Mara Mareș, ALĂTURI de tinerii liberali maramureșeni de Ziua Eroilor

web hosting

Președintele TNL România, deputatul Mara Mareș, a fost prezentă ieri în Maramureș, pentru a participa la manifestările organizate cu scopul de a marca Ziua Eroilor. Astfel, alături de tinerii liberali

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply