Ionel Bogdan (PNL): “Specialiștii susțin că euro va ajunge la 4,8 lei mai curând decât estimaseră inițial. Membrii guvernului nu par nici preocupați, nici îngrijorați de această situație”

Ionel Bogdan (PNL): “Specialiștii susțin că euro va ajunge la 4,8 lei mai curând decât estimaseră inițial. Membrii guvernului nu par nici preocupați, nici îngrijorați de această situație”

De mai bine de o săptămână euro crește constant în raport cu leul, iar singurii îngrijorați de această situație sunt românii obișnuiți, care au rate la bănci sau plătesc chirii stabilite în euro.


Astăzi, moneda unică a fost cotată la nivelul de 4,7569 lei, în creștere față de cotațiile din zilele anterioare.


Membrii guvernului nu par nici preocupați, nici îngrijorați de această situație, prioritățile lor fiind cu totul altele, fără nicio legătură cu problemele de zi cu zi ale românilor. Specialiștii susțin că euro va ajunge la 4,8 lei mai curând decât estimaseră inițial, semn al proastei guvernări și al neînțelegerii modului în care funcționează economia. 


Anul a început dificil pentru români, cu criză energetică, cu creșterea euro în raport cu leul și cu scumpiri în lanț, care ne afectează nivelul de trai. Semnele pentru viitor nu sunt bune, guvernul nu are încă gata bugetul, iar acest fapt ridică multe semne de întrebare. 


PSD nu guvernează pentru români, iar acest lucru se simte deja în buzunarele noastre.


Ionel Bogdan,Președinte PNL Maramureș

Previous Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș: “Prin decizia CCR se certifică faptul că SRI a intervenit ilegal în dosare”
Next ALDE Maramureș CONTINUĂ constituirea birourilor politice locale. Au fost alegeri la Vișeu de Sus și la Săliștea de Sus

About author

You might also like

Politica 0 Comments

ȘOFERUL lui Ovidiu Nemeș, MEMBRU în BPL Sighet

web hosting

Ecourile scandalurilor din jurul PNL, în Maramureș, sunt departe de a se stinge. Sighetu Marmației ține capul de afiș al jalnicului spectacol politic oferit de liberali. Peste BLATUL de la

Politica 0 Comments

Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș: “Avem nevoie de o dezbatere națională pe tema DEFĂIMĂRII”

web hosting

ALDE a susținut întotdeauna libertatea de exprimare a cetățenilor, ea fiind un element esenţial al unui stat democrat. Însă, libertatea de exprimare trebuie să fie însoțită și de o anumită

Politica 0 Comments

Ce a FĂCUT Băsescu în Maramureș. Unde a fost și ce a PRIMIT

web hosting

Traian Băsescu, președintele PMP s-a aflat la finele săptămânii trecute în județul nostru unde a participat la Conferința Județeană de alegeri a PMP Maramureș de sâmbătă. Băsescu a ajuns vineri

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply