Ionel Bogdan (PNL): “Specialiștii susțin că euro va ajunge la 4,8 lei mai curând decât estimaseră inițial. Membrii guvernului nu par nici preocupați, nici îngrijorați de această situație”

Ionel Bogdan (PNL): “Specialiștii susțin că euro va ajunge la 4,8 lei mai curând decât estimaseră inițial. Membrii guvernului nu par nici preocupați, nici îngrijorați de această situație”

De mai bine de o săptămână euro crește constant în raport cu leul, iar singurii îngrijorați de această situație sunt românii obișnuiți, care au rate la bănci sau plătesc chirii stabilite în euro.


Astăzi, moneda unică a fost cotată la nivelul de 4,7569 lei, în creștere față de cotațiile din zilele anterioare.


Membrii guvernului nu par nici preocupați, nici îngrijorați de această situație, prioritățile lor fiind cu totul altele, fără nicio legătură cu problemele de zi cu zi ale românilor. Specialiștii susțin că euro va ajunge la 4,8 lei mai curând decât estimaseră inițial, semn al proastei guvernări și al neînțelegerii modului în care funcționează economia. 


Anul a început dificil pentru români, cu criză energetică, cu creșterea euro în raport cu leul și cu scumpiri în lanț, care ne afectează nivelul de trai. Semnele pentru viitor nu sunt bune, guvernul nu are încă gata bugetul, iar acest fapt ridică multe semne de întrebare. 


PSD nu guvernează pentru români, iar acest lucru se simte deja în buzunarele noastre.


Ionel Bogdan,Președinte PNL Maramureș

Previous Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș: “Prin decizia CCR se certifică faptul că SRI a intervenit ilegal în dosare”
Next ALDE Maramureș CONTINUĂ constituirea birourilor politice locale. Au fost alegeri la Vișeu de Sus și la Săliștea de Sus

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Gabriel Zetea (PSD): ”Peste 40% dintre maramureșeni au ales PSD la alegerile parlamentare. Mulțumim, Maramureș!”

web hosting

  Alegerile parlamentare s-au încheiat duminică, 11 decembrie 2016, la ora 21.00, cu închiderea urnelor și numărarea buletinelor de vot. După o lună de campanie electorală în care reprezentanții Partidului

Politica 0 Comments

CONGRES PMP. George Moldovan: “Eugen Tomac este prietenul Maramureșului. Mă bucur că avem doi vicepreședinți la nivel national”

web hosting

După recentul Congres Extraordinar al PMP, desfășurat la București, filiala județeană Maramureș s-a ales cu doi vicepreședinți la nivel național. Este vorba de senatorul Severica Covaciu și de deputatul Adrian

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Schimbarea conducerii DNA nu trebuie să afecteze lupta anticorupție”

web hosting

Mesajul presedintelui PNL Maramures, Ionel Bogdan, dupa ce preşedintele Romaniei a semnat revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi Decizia președintelui Klaus Iohannis de revocare a procurorului șef al DNA

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply