Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Oana Maria Bogdan, te așteptăm la Maramureș și cu siguranță vizita la Memorialul de la Sighet va fi una memorabilă!”

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Oana Maria Bogdan, te așteptăm la Maramureș și cu siguranță vizita la Memorialul de la Sighet va fi una memorabilă!”

Nu am avut ocazia să o cunosc pe Oana Maria Bogdan, membră în conducerea PLUS, dar o invit public la Memorialul de la Sighet, deoarece m-a intrigat declarația sa prin care susține desființarea proprietății private. 


Mă ofer să-i fiu ghid la Sighet, unde am petrecut multe ore între zidurile fostei închisori comuniste, călăuzind câteva generații de tineri liberali prin coridoarele reci ale temutei temnițe și știu că foarte mulți dintre cei care au murit acolo au luptat până la ultima lor suflare pentru adevăr, pentru democrație, pentru libertate, dar și pentru dreptul lor la proprietate. 


Proprietatea este un drept pentru care românii au luptat, iar unii și-au dat chiar și viața. Să nu uităm de țăranii români care s-au opus colectivizării, de micii și marii industriași români care au fost deposedați peste noapte de tot și au fost aruncați în temnițe, deoarece erau considerați reacționari și retrograzi.


Oana Maria Bogdan este un om tânăr și cu siguranță nu s-a gândit la aceste lucruri când a vorbit despre desființarea proprietății private. 
Tocmai de aceea există muzee, precum cel de la Sighet, care nu ne lasă să uităm ororile petrecute, ne amintesc cum s-a construit această țară și care sunt valorile la care trebuie să ne raportăm permanent. Iar dreptul la proprietate este printre aceste valori. 


Oana Maria Bogdan, te așteptăm la Maramureș și cu siguranță vizita la Memorialul de la Sighet va fi una memorabilă!

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș

Previous Deputatul PMP, Adrian Todoran: "Aurul românesc stă mai bine în Banca Angliei decât în mâinile lui Dragnea"
Next Lecția DESPRE NIMIC, de Viorica Dăncilă. Cifrele DEZASTRULUI

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Daniela Onița-Ivașcu: “A fost o zi a armoniei, prieteniei și a respectului față de portul nostru drag”

web hosting

  La Sigetu Marmației s-a desfășurat ediția a-V-a a Festivalului cultural de Primăvară, “Paști în Maramureș”. Fiecare unitate administrativ-teritorială din Maramureșul Istoric și-a prezentat tradițiile, obiceiurile, portul și dar și

Actualitate 0 Comments

Se anunță un an secetos, conform Calendarului de ceapă.

web hosting

Calendarul de ceapă, este un obicei străvechi care ne arată cum vor fi lunile Anului Nou. În satele maramureșene, bătrânii încă mai păstrează această tradiție. În seara ajunului Anului Nou,

Actualitate 0 Comments

60.000 de lei pentru REPARAREA UNUI SINGUR PERETE la sala de sport Recea

web hosting

Scump, domnule, scump! Așa se poate spune despre cheltuielile aiuritoare ale edilului din Comuna Recea, Pavel Octavian. În proiectul de buget de venituri și cheltuieli al comunei pe anul 2017

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply