Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Oana Maria Bogdan, te așteptăm la Maramureș și cu siguranță vizita la Memorialul de la Sighet va fi una memorabilă!”

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Oana Maria Bogdan, te așteptăm la Maramureș și cu siguranță vizita la Memorialul de la Sighet va fi una memorabilă!”

Nu am avut ocazia să o cunosc pe Oana Maria Bogdan, membră în conducerea PLUS, dar o invit public la Memorialul de la Sighet, deoarece m-a intrigat declarația sa prin care susține desființarea proprietății private. 


Mă ofer să-i fiu ghid la Sighet, unde am petrecut multe ore între zidurile fostei închisori comuniste, călăuzind câteva generații de tineri liberali prin coridoarele reci ale temutei temnițe și știu că foarte mulți dintre cei care au murit acolo au luptat până la ultima lor suflare pentru adevăr, pentru democrație, pentru libertate, dar și pentru dreptul lor la proprietate. 


Proprietatea este un drept pentru care românii au luptat, iar unii și-au dat chiar și viața. Să nu uităm de țăranii români care s-au opus colectivizării, de micii și marii industriași români care au fost deposedați peste noapte de tot și au fost aruncați în temnițe, deoarece erau considerați reacționari și retrograzi.


Oana Maria Bogdan este un om tânăr și cu siguranță nu s-a gândit la aceste lucruri când a vorbit despre desființarea proprietății private. 
Tocmai de aceea există muzee, precum cel de la Sighet, care nu ne lasă să uităm ororile petrecute, ne amintesc cum s-a construit această țară și care sunt valorile la care trebuie să ne raportăm permanent. Iar dreptul la proprietate este printre aceste valori. 


Oana Maria Bogdan, te așteptăm la Maramureș și cu siguranță vizita la Memorialul de la Sighet va fi una memorabilă!

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș

Previous Deputatul PMP, Adrian Todoran: "Aurul românesc stă mai bine în Banca Angliei decât în mâinile lui Dragnea"
Next Lecția DESPRE NIMIC, de Viorica Dăncilă. Cifrele DEZASTRULUI

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Bani pentru TERMINAREA Aeroportului Internațional Maramureș

web hosting

În ședința de Guvern de joi, 14 decembrie 2017, Guvernul României a alocat județului Maramureș suma de 25 de milioane de lei din rezerva bugetară, pentru plata în continuare a

Actualitate 0 Comments

Simion Bizău: “Lasă lumina ÎNVIERII să intre în casa sufletului tău!”

web hosting

  E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina ÎNVIERII să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. O singură dată pe

Actualitate 0 Comments

Curse CLANDESTINE provoacă VICTIME ÎN SLovenia

web hosting

Aceasta este imaginea unui accident care se putea termina tragic din cauza incompetentei autoritătilor românești și indiferenței unor inconștienți care trateaza călătorii veniți din Italia ca pe niște sclavi…ca să

europarlamentare

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply