Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Ordonanța 114 va băga economia țării în faliment“

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Ordonanța 114 va băga economia țării în faliment“

În cadrul unei conferințe de presă, Ionel Ovidiu Bogdan, președintele PNL Maramureș a precizat că PNL a început o campanie de informare a românilor cu privire la efectele devastatoare ale ordonanței 114, pentru a pune presiune asupra parlamentarilor și pentru a bloca adoptarea ei, în forma actuală.

Printre efectele negative pe care le atrage OUG 114 se numără majorarea taxelor și impozitelor locale, creșterea prețului la energie electrică, gaz, energie termică, telefonie, internet, rate mai mari la împrumuturi, desființarea Pilonului II de Pensii și afectarea atragerii de fonduri europene la nivelul comunităților locale.

PNL va face tot ceea ce-i stă în putință pentru a stopa ordonanța 114 și pentru a stopa efectele dezastruoase ale acestei ordonanțe care cuprinde foarte multe capitole. Fiecare cetățean român va fi obligat să plătească taxe mai mari la nivelul plafonului maxim, fără ca la baza stabilirii taxelor să fie hotărâri ale consiliilor locale sau ale consiliilor județene. De altfel, fiecare cetățean român sau companie va plăti mai scump energia electrică, gazul și energia termică. Nu mai discutăm câte alte produse se vor scumpi în urma acestei ordonanțe. Televiziunea, internetul, toate vor fi mai scumpe. Ratele la bănci vor crește, și, de asemenea, vor crește și condițiile de creditare. Tot prin OUG se încearcă desființarea pilonului II de pensii. Noi am avertizat încă de prin 2017 că urmează să se  întâmple acest lucru. Mult râvnitul fond de pensii se încearcă a fi naționalizat.” ne-a declarat liderul PNL Maramureș.  (foto sus)

Astfel, această ordonanță are drept consecință băgarea economiei României în faliment, motiv pentru care românii vor plăti scump incompetența acestei guvernări defectuoase.

BUGETUL DE STAT PE 2019 ESTE NESUSTENABIL

În ceea ce privește bugetul de stat pe 2019, trimis de președintele Klaus Iohannis la Curtea Constituțională, acesta este unul nesustenabil, afectând grav dezvoltarea țării. 

PNL susține poziția președintelui Iohannis și trebuie precizat că am spus de la bun început că acest buget nu este unul sustenabil, nu aduce creștere economică, nu susține investițiile și va crea mari probleme pentru economie” a precizat președintele PNL Baia Mare, Călin Bota. (foto sus)

Maria-Nicoleta Pădureanu

Previous Călin Popescu Tăriceanu, DISCUȚII CU BANCHERII: "Să nu aveți impresia că ați venit pe un teritoriu minat"
Next ALDE se pregătește pentru europarlamentare pornind în sondaje cu un procent de 10-12% și își dorește un target de 15%

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

A MURIT “PROFESORUL”. Drum bun, DINULE!

web hosting

Prietenul nostru Gheorghe Dinu A MURIT noaptea trecută după o cumplită suferință. Cel căruia i se spunea “PROFESORUL” a schimbat REGIA și a început un nou proiect cinematografic, de data

Actualitate 0 Comments

PSD Maramureș: REVOCAREA lui Koveși e IREVERSIBILĂ

web hosting

Revocarea sefei DNA Laura Kovesi este ireversibila! Legea 303/2004 nu prevede posibilitatea ca presedintele Romaniei sa poata refuza sa emita decizia de revocare. Klaus Iohannis este obligat de lege sa

Actualitate 0 Comments

ȘOC! în Consiliul Local Sighet. Proiectele MAJORITĂȚII simple NU sunt pe ordinea de zi

web hosting

Se anunță ședință cu scântei peste două ore în Consiliul Local Sighetu Marmației. Iată ce a postat de câteva minute, consilierul Daniela Onița-Ivașcu, președintele PNL Sighetu Marmației. Vom reveni cu

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply