Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, nu dă doi bani pe voturile românilor”

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, nu dă doi bani pe voturile românilor”

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, nu dă doi bani pe voturile românilor. El a declarat astăzi că indiferent de votul românilor la referendum, nimic nu-i obligă pe parlamentarii PSD să țină cont de acest vot când legiferează.

Cu alte cuvinte, votul românilor e bun pentru pesediști doar când îi aleg pe ei, dar același vot nu mai are nicio valoare când e vorba de teme importante pentru cetățeni.

Înțeleg că liderii PSD sunt extrem de supărați zilele acestea pentru că toate merg anapoda în țară, iar românii și-au dat seama că au fost păcăliți de actuala putere, dar nu pot să ignore voința și votul milioanelor de cetățeni care se vor prezenta probabil la referendumul din mai. Votul lor este egal cu votul celor care au crezut în promisiunile PSD și acum regretă.

Atitudinea lui Gabriel Zetea este sfidătoare, iar maramureșenii sunt convinși că-i vor da o lecție la alegerile din acest an.

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș

Previous 650 de membri și simpatizanți PNL Maramureș la LANSAREA REGIONALĂ a candidaților PNL la alegerile EUROPARLAMENTARE
Next Deputatul PMP, Adrian Todoran: "Complexul Sportiv Naţional <<Lascăr Pană>>, o afacere exclusiv politică"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Euro FALȘI în Maramureș

web hosting

Doi tineri, bănuiţi că au pus în circulaţie monede false, au fost azi depistaţi depoliţiştii de combatere a criminalităţii organizate. Unul dintre ei a fost reţinutpentru 24 de ore.Ieri, 30

Actualitate 0 Comments

Workshop. “Construcția de sine. Dezvoltare personală”

web hosting

În data de 12 decembrie, în Aula Magna a Centrului Universitar Nord, Baia Mare s-a desfășurat workshop-ul cu tema “Construcția de sine. Dezvoltare personală” la care au participat 50 de

Actualitate 0 Comments

UPDATE. E OFICIAL. Sorina Pintea este NOUL MINISTRU al Sănătății

web hosting

Ora 13: Update. E OFICIAL. Sorina Pintea este noul MINISTRU al Sănătății! Comitetul Executiv al PSD tocmai a votat acest lucru. Ora 10:00. Sorina Pintea a fost VOTATĂ MINISTRU al

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply