Ionel Ovidiu Bogdan: „PSD a falsificat bugetul de stat pe 2019”

Ionel Ovidiu Bogdan: „PSD a falsificat bugetul de stat pe 2019”

În cadrul unei conferințe de presă, liderul PNL Maramureș, Ionel Ovidiu Bogdan ne-a adus la cunoștiință faptul că, în tot județul, organizațiile locale au început strângerile de semnături.

„Avem un număr serios de maramureșeni care au semnat pentru listele PNL și acest lucru nu poate decât să ne bucure. Organizațiile locale sunt mobilizate și sunt convins că vom face un scor bun la aceste alegeri, la nivelul județului Maramureș”, a declarat Ion Bogdan.

Mai mult decât atât, în ultimele zile s-au desfășurat 20 de  comitete de coordonare locală pe întreg teritoriul județului, în vederea organizării alegerilor europarlamentare.

În ceea ce privește bugetul de stat din 2019, Ionel Ovidiu Bogdan este de părere că acesta se bazează pe cifre nerealiste, care nu pot fi justificate în mod coerent.

„Realitatea este că PSD a falsificat bugetul de stat pe 2019. Este un buget așezat pe niște cifre nerealiste și lucrul acesta ni l-a arătat și INS-ul, iar președintele Klaus Iohannis nu putea fi părtaș la falsificarea bugetului și la lipsa de responsabilitate pe care o are guvernul României astăzi. După decizia CCR nu rămâne decât să se reîntoarcă bugetul în Parlament și acolo să încercâm să-l corectăm prin amendamentele pe care PNL le va depune la legea bugetului de stat.”

Acesta a mai precizat faptul că PSD și ALDE sunt  singurii responsabili pentru întârzierea bugetului, întrucât a fost depus în luna februarie a anului 2019, cu o întârziere de 3 luni. „Dacă guvernanții ar fi venit cu acest proiect de buget într-un timp rezonabil, și anume, în luna noiembrie, astăzi, bugetul ar fi fost adoptat, se puteau face absolut toate dezbaterile necesare pe tema lui”.

Maria-Nicoleta Pădureanu

Previous Nu poate fi vorba despre desfiintarea Pilonului II de pensii. Masurile din OUG 114 au fost necesare
Next ALDE: Riscul de neplată al PENSIILOR, un argument apocaliptic al opoziției. Realitatea este că Romania nu are buget din cauza președintelui Iohannis

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

NECONSTITUȚIONAL. Președintele Iohannis INSTIGĂ la proteste

web hosting

Președintele Klaus Iohannis renunță, încă o dată, la haina de președinte și o îmbracă pe cea de politician, cea pe care a îmbrăcat-o și în cazul protestelor din 2017. Președintele

Uncategorized 0 Comments

Ionel Bogdan îi RĂSPUNDE lui Gabriel Zetea pe tema RESPONSABILITĂȚII POLITICE

web hosting

Când vine vorba despre iresponsabilitate, cred că liderii PSD sunt ultimii care ar trebui să vorbească, având în vedere faptul că de doi ani și jumătate iresponsabilitatea este cuvântul de

Uncategorized 0 Comments

NU este SPAM! E REALITATE!

web hosting

Postarea cu linkul materialului IADUL din APARTAMENT a fost RAPORTAT masiv și a fost ȘTERS și repus de către Facebook de patru ori doar în ultimele ore. Motivul raportării? Nu

europarlamentare

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply