sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

VIDEO. Mireșu Mare. NOUTĂȚI și SOLUȚII adecvate nevoilor agricultorilor pentru culturile de PORUMB și FLOAREA SOARELUI în condițiile schimbărilor climatice actuale

VIDEO. Mireșu Mare. NOUTĂȚI și SOLUȚII adecvate nevoilor agricultorilor pentru culturile de PORUMB și FLOAREA SOARELUI în condițiile schimbărilor climatice actuale

La finele săptămânii trecute, la Mireșu Mare, a avut loc o întâlnire între specialiști și fermierii locului din împrejurimi în cadrul căreia au fost prezentate noutăți și soluții adecvate nevoilor agricultorilor pentru culturile de porumb și floarea soarelui în condițiile schimbărilor climatice actuale.

Evenimentul s-a desfășurat în trei locuri, la Casa de Cultură din Mireș și la două lanuri, de porumb respectiv floarea soarelui, din cadrul fermei lui Alex Mătieș. La întrunire a participat și primarul Ioan Mătieș.

Participanții au primit informații și despre Submăsura 6.3 “Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”, finanțare nerambursabilă în procent de 100%, în valoare de 15.000 euro.

Specialiștii de la Doctor Plant prin inginer Alex Mătieș și Ioan Enoiu de la Compania NATUREVO, unul dintre cei mai importanți furnizori de inputuri din agricultura românească le-au oferit informațiile necesare celor prezenți și le-au răspuns la întrebări.

Întâlnirea a fost un eveniment excepțional și a reprezentat un instrument modern pentru rezolvarea problemelor în aceste vremuri tulburi pentru fermieri.

Legumicultorii și nu numai, folosesc deja produsele Naturevo, companie care face calcule economice pentru fiecare produs lansat astfel încât cei care au culturi intensive, dar și de alt tip de culturi, să nu sufere pierderi. Produsele Naturevo, oferite prin Doctor Plant au un raport excelent preț-calitate și se merge pe conceptul că ceva foarte bun nu se poate obține cu ceva foarte slab.

Dtalii în materialul VIDEO de mai jos.

Previous VIDEO. Polițiștii verifică 5 OCOALE silvice din Maramureș și 15 FIRME, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori
Next Klaus Iohannis, SUSȚINUT de PNL, are toate șansele pentru a obține un NOU MANDAT de PREȘEDINTE

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

Pus în GENUNCHI de ANI. Fostul VICEPRIMAR Sorin Vasile Bizău din Bogdan Vodă a fost declarat INCOMPATIBIL

Fostul viceprimar din Bogdan Vodă, Sorin Vasile Bizău a fost declarat INCOMPATIBIL prin sentința definitivîă a Curții de Apel Cluj, Secţia a III-a contencios administrativ şi fiscal, pronunţată în şedinţă

Uncategorized 0 Comments

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply