sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ospătarul care a coborât de DOUĂ ori de la volan în trafic, a LOVIT mașini și a AMENINȚAT șoferi după ce a urcat cu mașina pe TROTUAR pentru că nu a fost atent la șofat. Așa se PREGĂTEȘTE să-și ia permisul pentru CAMIOANE. Faceți-i CORECT testul psihologic!

Ospătarul care a coborât de DOUĂ ori de la volan în trafic, a LOVIT mașini și a AMENINȚAT șoferi după ce a urcat cu mașina pe TROTUAR pentru că nu a fost atent la șofat. Așa se PREGĂTEȘTE să-și ia permisul pentru CAMIOANE. Faceți-i CORECT testul psihologic!

Detectivul de Presă ȘOC! a fost azi martorul unui incident banal, în trafic, în Baia Mare, transformat repede într-un caz anchetat de polițiștii băimăreni după ce a devenit… victimă colaterală.

Imediat după ora 14:00, am coborât pe strada George Coșbuc și cam la jumătatea tronsonului dinaintea sensului giratoriu din intersecția cu Unirii, un autoturism de culoare închisă, iese din parcare, regulamentar. Mașina din fața Detectivului de Presă ȘOC! nu vede ieșirea mașinii din parcare cu toate că între acestea exista distanță suficientă. Fără să încetinească, mașina galbenă se îndreaptă direct spre cea care iese din parcare fiind clar că șoferul nici nu o observă. La ce erai atent, ospătare? În ultima clipă, fără să frâneze, conducătorul mașinii galbene virează brusc dreapta și urcă pe trotuar, evitând astfel coliziunea.

Evident că tot ospătarului pe nume Raul Nechita, căci despre el este vorba, îi sare muștarul. Își lasă mașina urcată cu două roți pe trotuar și iese un pic “în sală”, să facă spectacol, Se ceartă cu celălalt șofer fără să aibă dreptate. Un martor mi-a declarat ulterior că a lovit mașina celulilalt șofer cu piciorul. Fraierii așteaptă în coloană, la oră de vârf, ca golanul scăpat dintre farfurii să-și termine furia pe toată lumea. A ținut circulația blocată. Am deschis geamul și le-am zis să plecăm că nu s-a întâmplat nicio tragedie. Nu am coborât din mașină, nu fac asta niciodată. Numai că ospătarul amator, pentru că nu are nicio școală în domeniu, a vrut meniu complet, cu desert și șampanie.

Astfel s-a năpustit asupra mașinii Detectivului de Presă ȘOC! vociferând și arătând amenințător cu mâna. În tot acest timp, ambele mașini au rămas pe loc, blocând traficul. Văzând că este filmat s-a răzgândit, s-a întors la mașină și a plecat.

Dar pentru că se pregătește să-și ia permisul pentru camioane s-a gândit poate că un camionagiu nu se lasă cu una cu două și după ce am făcut sensul giratoriu în intersecția cu Unirii, ospătarul educat, om serios când nu-i neserios, a blocat a doua oară traficul, a coborât din mașină și de data aceasta a fost mult mai hotârât. A trecut și la artificii adică a dat cu picioarele în mașina Detectivului, în văzul lumii și a plecat gesticulând amenințător cu mâna, ignorând că eram cu fiica mea minoră în mașină.

Numai că în cazul în care un ospătar fără școală și golan în trafic apare pe nepusă masă la Detectivul de Presă ȘOC!, chiar și în trafic, nota de plată se eliberează în sens invers.

A, să nu uit, vă rog să-i faceți testul psihologic pe bune băiețașului ăsta ca nu cumva să-l prindeți supărat în trafic. Vă dați seama ce putea el face azi cu un camion?

Ca o informație de ultimă oră, cel la care a coborât neobrăzatul, este un fost boxer profesionist. Fostul sportiv l-a ignorat așa cum a făcut și Detectivul.

Detectivul de Presă ȘOC! a sesizat poliția în acest caz.

Previous Gabriel Zetea, deputat PSD: Concurs ilegal la Spitalul Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare
Next CRĂCIUNUL și REVELIONUL în Maramureșul autentic la Podină Resort (Ungureni), această MINUNE a Maramureșului. Vezi programul FABULOS pregătit pentru tine, prietenii tăi și familia ta

About author

You might also like

Cancan 0 Comments

VIDEO. După ce l-a BĂTUT de i-au sărit CAPACELE, ZETEA s-a RĂZBUNAT pe Ionel Bogdan. Vezi ce și-au făcut cei doi PREȘEDINȚI

În ultimii doi ani, Detectivul de Presă ȘOC! a ținut scorul unui duel formidabil pe Facebook între președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea și președintele PNL, Ionel Bogdan. Acesta din urmă

Cancan 0 Comments

Ai condamnare? Ai valoare – Zetea, PROTECTORUL PENALILOR DIN PSD

PROTECTORUL PENALILOR (I). Acest individ, președinte păpușar al PSD Maramureș, Gabriel Valer Zetea, e paravanul penalilor pușcăriabili din partid. Anul trecut, PSD a adoptat codul de integritate. Adică penalii să

Cancan 0 Comments

Un întreținut de nevastă caută de lucru prin PNL Maramureș. Nu-l recomandă nimic decât niște eșecuri

Așa arată un întreținut de nevastă. Un pierde vară. Un domn închipuit care poartă sacou, cravată și care se dă reprezentantul președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan. Își dă ochii

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply