VIDEO. Ovidiu Silaghi, candidat ALDE la Europarlamentare, la Baia Mare: “Vom obține cel puțin cinci mandate în Parlamentul European”

VIDEO. Ovidiu Silaghi, candidat ALDE la Europarlamentare, la Baia Mare: “Vom obține cel puțin cinci mandate în Parlamentul European”

Sătmăreanul Ovidiu Silaghi, fost deputat și europarlamentar, candidează din partea ALDE la alegerile europarlamentare care se apropie. Prezent la Baia Mare, el a declarat în cadrul unei conferințe de presă că ALDE va obține cel puțin cinci mandate în Parlamentul European.

Ovidiu Silaghi a mai explicat încă o data de ce nu se consideră un dușman al Maramureșului și al maramureșenilor după ce ani de zile s-a spus că a împiedicat reabilitarea Aeroportului Baia Mare în detrimentul celui din Satu Mare. Cornelia Negruț, președintele ALDE Maramureș l-a completat și susținut pe Silaghi în aceste privințe. Vinovați pentru întârzierea lucrărilor de la aeroport, cu ani buni de zile, au fost cei de la conducerea Consiliului Județean Maramureș, au spus cei doi politicieni.

În conferința de presă s-a discutat și despre referendum. Cornelia Negruț a oferit exlicații de ce ALDE nu s-a prezentat la consultările cu președintele Klaus Iohannis și care sunt mesajele partidului pentru europarlamentare.

Detalii depsre toate acestea dar și alte amănunte în materialul video următor.

Maria Nicoleta Pădureanu

Previous Deputatul Adrian Todoran: "Senatorul PSD Liviu Marian Pop a picat examenul bunului simț"
Next Europarlamentarul Cristian Bușoi la Baia Mare: PSD vrea să boicoteze referendumul cu șiretlicuri de genul, două săli la etaje diferite în școli”

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Va fi DAT AFARĂ DIN PSD. Consilierul PSD Gheorghe Gligan: “ZILELE LUI DRAGNEA ÎN PSD SUNT NUMĂRATE”

web hosting

Consilierul municipal Gheorghe Gligan riscă să fie DAT AFARĂ DIN PSD pentru afirmațiile dure la adresa șefului său de partid, Liviu Dragnea. Gligan s-a remarcat în mandatul său de consilier

Politica 0 Comments

VIDEO. “Cetățenii peneliști” primesc MAI PUȚINI BANI decât “cetățenii pesediști”

web hosting

Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan trage un semnal de alarmă cu privire la împărțirea bugetului de către Consiliul Județean Maramureș, controlat de către PSD. El precizează faptul că un cetățean

Uncategorized 0 Comments

CHIP DULCE DE COPIL – Lasare post-mortem, Alexandru Poamă  

web hosting

Luni, 27 noiembrie a.c., la Fondul Documentar al Academiei Române din cadrul Bibliotecii Județene “Petre Dulfu” a avut loc, post-mortem, lansarea cărții “Chip dulce de copil”, autor Alexandru Poamă, profesor,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply