sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Polițiștii ȘPĂGARI de la circulație rămân în AREST. Dorin Gherman, ȘEFUL MAFIEI polițiștilor șpăgari nu este anchetat. Ce a făcut Sorinel Leș. Contestațiile le-au fost RESPINSE.

Polițiștii ȘPĂGARI de la circulație rămân în AREST. Dorin Gherman, ȘEFUL MAFIEI polițiștilor șpăgari nu este anchetat. Ce a făcut Sorinel Leș. Contestațiile le-au fost RESPINSE.

Ieri, Curtea de Apel Cluj a respins ca nefondate, contestațiile polițiștilor șpăgari de la Serviciul Rutier Maramureș aflați în arest pentru 30 de zile cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de luare de mită, favorizarea făptuitorului şi fals intelectual.

Măsura a fost dispusă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30.07.2020, până la data de 28.08.2020, inclusiv, reţinându-se existenţa unor indicii temeinice privind săvârşirea faptelor menţionate.

Curtea a considerat că polițiștii șpăgari Bude Claudiu Liviu, Pop Cristian Vasile, Onise Gheorge, Chivu Cosmin Bogdan, Topan Tiberiu și Leș Sorinel Simion nu pot fi eliberați ca urmare a gravității faptelor pe care le-au săvârșit.

Instanța a dispus și plata din partea inculpaților a câte 300 de lei ca și cheltuieli judiciare în contestație și câte 200 de lei onorariu parțial apărător din oficiu.

“Astfel, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care să justifice suspiciunea rezonabilă că cei şase inculpaţi, în perioada octombrie-decembrie 2019, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au acceptat bani şi alte foloase necuvenite (brad de Crăciun, produse alimentare, băuturi alcoolice) oferite de diverşi conducători auto opriţi în trafic pentru control, în schimbul neîndeplinirii îndatoririlor de serviciu, sau chiar au pretins aceste foloase necuvenite.

Sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizare a făptuitorului, faptă imputată doar unuia dintre inculpaţi, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care să justifice suspiciunea rezonabilă că acesta, în luna decembrie a anului 2019, nu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals intelectual, faptă reţinută în sarcina a doi inculpaţi, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care să justifice suspiciunea rezonabilă că aceştia, în luna decembrie a anului 2019, cu prilejul întocmirii unor procese-verbale de sancţionare contravenţională, au reţinut alte stări de fapt decât cele constatate, pentru a evita aplicarea anumitor sancţiuni”, au informat la momentul arestării reprezentanții Tribunalului Maramureș.

Inculpaţii au contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

În cazul celorlalți trei polițiști rutieri maramureșeni implicați în acest scandal, se pare că aceștia ar fi semnat acorduri de recunoaștere a faptei și au scăpat de arestul preventiv.

În același dosar sunt implicați și mai mulți șoferi, care sunt acuzați de dare de mită.

Se pare că Leș Sorinel Simion a aflat de anchetă și s-a pensionat în luna martie a acestui an.

Interesant este că Dorin Gherman (foto), șeful polițiștilor șpăgari, sub aripa căruia au crescut acești escroci, care sub nasul său luau șpagă, și care știa de aceste fapte de corupție este neatins și la această oră. Mai mult el conduce în continuare Serviciul Rutier ceea ce este absolut inadmisibil mai ales că Detectivul de Presă ȘOC! i-a arătat fotografii și l-a informat că Cristian POP primește șpagă de la un interlop. Atunci a închis ocii. Poate acum alții o să-și deschidă ochii asupra sa.

Gherman știa și de afacerile în care erau implicați polițiști în ceea ce privește transportul ilegal de persoane pe mai multe rute din Maramureș. Și când l-am informat despre acest lucru a închis ochii. A mai spus că nu-i poate face nimic lui Cristi Pop pentru că acesta oricum îl reclamă cu diverse lucruri, adică îl avea la mână!

Concluzia: șeful mafiei polițiștilor șpăgari nu este anchetat. BRAVO!

Previous Sediul PNL Baia Mare este din nou deschis pentru susținători
Next BAIA SPRIE. Primarul Sebastian Alin Bârda:"Terminăm un COMPLEX pentru toate SPORTURILE: Teren de FOTBAL cu iarbă, TEREN sintetic MULTIFUNCȚIONAL și o pistă de ATLETISM într-un PARC de relaxare"

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

NUNTA 2 la Oncești. MIRE și MESENI amendați. Organizatorul, amendat din nou. Nimeni nu l-a oprit pe BARONUL Matei Godja în pandemie în timp ce COPIII noștri PURTAU MĂȘTI la orele de sport și făceau ȘCOALĂ de ACASĂ

La Casa de Petrecere a Moroșenilor, sub diferite tertipuri, s-au desfășurat petreceri mascate în cu totul altceva. Chiar dacă regimul nunților se schimbă doar de la 1 iunie, baronul Matei

Dezvaluiri 0 Comments

Prim-procuror adjunct Bogdan Gabor CONFIRMĂ: “Sunt URMĂRIȚI PENAL mai mulți POLIȚIȘTI”

Detectivul de Presă ȘOC! v-a spus, în premieră, de puțină vreme, despre faptul că aproape toți polițiștii de la Serviciul Rutier Maramureș sunt în aceste ore audiați într-un mare dosar

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply