PSD și ALDE îngroapă viitorul generațiilor tinere

PSD și ALDE îngroapă viitorul generațiilor tinere

Economia duduie, banii dau pe dinafară, câinii umblă cu covrigi în coadă, dar guvernarea PSD-ALDE tocmai ce a împrumutat 3 miliarde de euro pe 30 de ani, îndatorând astfel poporul român pentru mult timp de acum încolo.

Nu trebuie să fii mare expert ca să înțelegi că atunci când ceri bani cu împrumut și plătești dobândă înseamnă că nu ai. Iluzia resurselor financiare nelimitate pe care PSD a creat-o în ultimii ani este tot mai aproape de final, se vede că nu mai au bani, iar vistieria statului este goală.

Măcar să spună unde se duc banii împrumutați, dar nu spune nimeni. Ei se duc în buget “la grămadă”. Dar nimeni nu recunoaște că ar fi undeva o gaură ce trebuie acoperită, pentru că niciodată Liviu Dragnea cu camarila sa nu vor recunoaște că programul de guvernare are numeroase lipsuri.

Cu toții vedem că începe să apară în toată șarlatania ei marea lacună a programului de guvernare PSDragnea, ce prevede cheltuieli fără să urmărească aplicarea unor măsuri de creştere a productivităţii și impulsionare a investițiilor, pentru a putea să prospere întreaga clasă a salariaților.

Împrumutul în euro este cea mai proastă alegere pentru România, euro fiind o monedă care se va aprecia în raport cu leul și vedem cum explodează deja cursul de schimb, în fiecare lună, sub guvernarea PSD-ALDE, euro atingând un maxim istoric.

Guvernul se comportă ca şi când economia globală intră într-o perioadă de înflorire: măreşte consumul de orice fel, ridică pensiile speciale, ajutoarele sociale şi se împrumută în continuu pentru a susține acest consum.

Rezultatul este ușor de anticipat: creşterea preţurilor. În ianuarie, inflaţia din România a fost de 3,5% – cea mai mare din UE. De asemenea, rata de creștere a prețurilor de consum a fost de 3,8%, în luna februarie a anului 2019, conform datelor Institutului Național de Statistică. Unele produse alimentare, spre exemplu cartofii, s-au scumpit şi cu 20%, iar tot cu același procent a crescut preţul gazelor la consumatorul casnic în ultimii doi ani.

Trist este că cei care vor plăti oalele sparte de Dragnea și Dăncila sunt copiii și nepoții noștri, PSD îngropând acum nu doar țara în criză, dar și viitorul generațiilor tinere.

Deputat Adrian Todoran, vicepreşedinte PMP 

Previous ALDE. Modificări ale Ordonanței de Urgență 114/2018 în scopul PROTEJĂRII CONSUMATORILOR casnici de energie electrică și gaze din România
Next 650 de membri și simpatizanți PNL Maramureș la LANSAREA REGIONALĂ a candidaților PNL la alegerile EUROPARLAMENTARE

About author

You might also like

Social 0 Comments

Conferința “Monumentele României în patrimoniul UNESCO”

web hosting

Joi, 26 octombrie în Amfiteatrul Centrului Universitar Nord, Baia Mare s-a desfășurat conferința  „ Monumentele României în patrimoniul UNESCO” a academicianului Răzvan Theodorescu, fost ministru al Culturii. Acest eveniment de

Social 0 Comments

Sighet. STRADĂ fără nume, OAMENI ai NIMĂNUI, domnule primar Scubli? Consilierul Daniela Onița – Ivașcu, REACȚIONEAZĂ

web hosting

Ca urmare a ultimelor articole care vizează viața sighetenilor, un grup de cetățeni s-au adresat Detectivului de Presă ȘOC!. Oamenii sunt disperați de faptul că autoritățile își bat joc de

Social 0 Comments

CITY-BREAK la Londra pentru cei care-l AJUTĂ pe IONUȚ

web hosting

Un demers extraordinar de întrajutorare se desfășoară în aceste zile pe Facebook, de către Asociația Părinți Salvatori, prin INIMOSUL Vasile Vlașin, un salvator adevărat care în ultimii ani a ajutat

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply