Rareș Bogdan– în campanie la Maramureș

Rareș Bogdan– în campanie la Maramureș

Candidatul aflat pe primul loc pe lista PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, va fi prezent mâine în Maramureș, unde va participa la mai multe evenimente electorale.

Împreună cu liderii PNL Maramureș, Rareș Bogdan va avea întâlniri la Moisei, la Sighetul Marmației, unde va vizita și Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, iar în cursul după amiezii  se va întâlni cu băimărenii în zona centrală, pe bulevardele București și Unirii.

De asemenea, începând cu ora 16:30 va avea loc un eveniment la Sala Filadelfia ATP Tech Center din Baia Mare, la care maramureșenii sunt invitați să participe și să-l întâlnească pe liderul listei PNL la alegerile europarlamentare.

PNL Maramureș

Previous Nord-Vestul României pierde milioane de euro din cauza ministrului Dezvoltării: “Cer demisia lui Daniel Suciu”
Next Klaus Iohannis și PNL, în elita europeană

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

TOȚI budeștenii AU PRIMIT PĂȘUNE. Gestul EXTRAORDINAR al unui consilier local PMP

web hosting

În războiul BUDEȘTI contra BUDEȘTI, una dintre bătălii i-a avut câștigători și pe cetățeni. Este vorba de încredințarea directă a pajiștilor aflate în extravilanul comunei din domeniul privat al acesteia.

Uncategorized 0 Comments

DORIS Călăuz, implicată în REZOLVAREA sesizărilor cetățenilor Băii Mari (I). Azi, despre colectarea deșeurilor

web hosting

Detectivului de Presă ȘOC! i-au fost semnalate mai multe cazuri în care cetățeni ai municipiului Baia Mare s-au adresat consilierului local PMP Doris Călăuz pentru a-i ajuta în rezolvarea mai

Uncategorized 0 Comments
europarlamentare

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply