SLĂNINĂ ÎN BOTĂ ȘI PITĂ CU CEAPĂ PICURATĂ – Să cunoaștem Maramureș (15)
Ați încercat vreodată
𝐔𝐧𝐬𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐬𝐥𝐚̆𝐧𝐢𝐧𝐚 𝐟𝐫𝐢𝐩𝐭𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐢𝐦𝐛𝐢𝐛𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐩𝐚̂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐢 𝐞 𝐠𝐮𝐬𝐭𝐨𝐚𝐬𝐚̆ 𝐭𝐚𝐫𝐞, 𝐢𝐚𝐫 𝐜𝐞𝐚𝐩𝐚 𝐚𝐫𝐬𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐮𝐧𝐬𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐟𝐞𝐧𝐨𝐦𝐞𝐧𝐚𝐥𝐚̆.

𝑃𝑟𝑜𝑐𝑒𝑑𝑒𝑢𝑙 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑖𝑚𝑝𝑙𝑢, 𝑑𝑎𝑟 𝑔𝑢𝑠𝑡𝑢𝑙 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑐𝑒 𝑜𝑟𝑖𝑐𝑒 𝑎𝑠̦𝑡𝑒𝑝𝑡𝑎̆𝑟𝑖!
𝑆𝑒 𝑝𝑟𝑒𝑔𝑎̆𝑡𝑒𝑠̦𝑡𝑒 𝑓𝑜𝑐𝑢𝑙, 𝑐𝑎̂𝑛𝑑 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑎 𝑒 𝑔𝑎𝑡𝑎 𝑖̂𝑛𝑐𝑖𝑛𝑠, 𝑠𝑒 𝑝𝑢𝑛𝑒 𝑠𝑙𝑎̆𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑙𝑎 𝑓𝑜𝑐, 𝑖̂𝑛𝑣𝑎̂𝑟𝑡𝑖𝑛𝑑 𝑏𝑒𝑡̧𝑒𝑙𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑎̂𝑛𝑑 𝑖̂𝑛 𝑐𝑎̂𝑛𝑑 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎 𝑠𝑒 𝑟𝑢𝑚𝑒𝑛𝑖 𝑓𝑟𝑢𝑚𝑜𝑠. 𝐶𝑎̂𝑛𝑑 𝑠𝑙𝑎̆𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑝𝑢𝑠𝑎̆ 𝑝𝑒 𝑓𝑜𝑐 𝑖̂𝑛𝑐𝑒𝑝𝑒 𝑎 𝑠𝑒 𝑟𝑢𝑚𝑒𝑛𝑖 𝑠̧𝑖 𝑎 𝑝𝑖𝑐𝑢𝑟𝑎, 𝑠𝑒 𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑝𝑒 𝑓𝑜𝑐 𝑠̧𝑖 𝑠𝑒 𝑝𝑖𝑐𝑢𝑟𝑎̆ 𝑐𝑢 𝑎𝑡𝑒𝑛𝑡̧𝑖𝑒 𝑝𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑓𝑒𝑙𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑝𝑎̂𝑖𝑛𝑒 𝑝𝑢𝑡̧𝑖𝑛, 𝑑𝑢𝑝𝑎̆ 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑒 𝑝𝑢𝑛 𝑖𝑎𝑟 𝑝𝑒 𝑓𝑜𝑐. 𝑆𝑒𝑝𝑎𝑟𝑎𝑡 𝑠𝑒 𝑡𝑎𝑖𝑒 𝑐𝑒𝑎𝑝𝑎 𝑠̦𝑖 𝑠𝑒 𝑝𝑢𝑛𝑒 𝑝𝑒 𝑓𝑒𝑙𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑝𝑎̂𝑖𝑛𝑒. 𝑆𝑒 𝑖𝑎 𝑎𝑝𝑜𝑖 𝑠𝑙𝑎̆𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑑𝑒 𝑝𝑒 𝑓𝑜𝑐 𝑠̧𝑖 𝑠𝑒 𝑝𝑖𝑐𝑢𝑟𝑎̆ 𝑝𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑒𝑎𝑝𝑎 𝑝𝑢𝑠𝑎̆ 𝑝𝑒 𝑝𝑎̂𝑖𝑛𝑒.
În speranța că v-am făcut și vouă poftă s-o încercați, vă urăm poftă mare!
Visit Maramureș
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!