Sondaj IMAS, EUROPARLAMENTARE:  PNL ar obține 25,2%, iar PSD 21,5%. ALDE își consolidează scorul cu 12,7%

Sondaj IMAS, EUROPARLAMENTARE: PNL ar obține 25,2%, iar PSD 21,5%. ALDE își consolidează scorul cu 12,7%

Daca ar avea loc alegerile europarlamentare duminica viitoare, PNL ar obtine 25,2%, iar PSD 21,5%. ALDE isi consolideaza scorul cu 12,7%

Sondajele care apar in aceasta perioada trebuie tratate cu grija, deoarece sunt tot felul de interese care sunt prezentate si in spatiul public cu privire la datele din aceste studii.

Datele sociologice pot sa difere de la o perioada la alta. Acestea nu sunt niciodata stabile. In anumite cazuri, conteaza foarte mult si cine a comandat respectivul studiu.

Sondajul cel mai relevant este cel reprezentat de votul cetatenilor la urne.

În privinta cifrelor prezentate in ultimele zile, sondajele confirma faptul ca ALDE a cunoscut o crestere importanta in intentia de vot a romanilor. Partidul isi consolideaza o baza electorala solida.

Scorul ALDE este dat de increderea romanilor atasati de valorile liberale, de romanii cu convingeri de centru-dreapta.

Suntem un partid aflat la guvernare, iar asteptarile cetatenilor sunt foarte mari in ceea ce ne priveste, lucru de care dorim sa ne achitam cat mai bine.

ALDE si-a conturat o imagine de partid care se bate pentru ca drepturile si libertatile cetatenilor sa prevaleze in dauna intereselor statului paralel.

De asemenea, Calin Popescu Tariceanu continua sa se bucure de o incredere ridicata din partea romanilor.

Favorabilitatea fata de ALDE si fata de presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, este o confirmare a sustinerii de catre cetateni a agendei pe care o propune ALDE.

In ceea ce priveste scorul celorlalte partide nu avem ce sa comentam. Vom vedea la urne rezultatele.

Cornelia Negruț, ALDE Maramureș

Previous PNL susține referendumul pe Justiție. Țâgârlaș: "Guvernul susținut de către domnul Zetea din Maramureș încearcă printr-o ordonanță de urgență să reglementeze domeniul penal astfel încât să poată profita infractorii presediști"
Next ALDE nu va onora invitația la consultări lansată de președintele Klaus Iohannis

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Primarul Ioan Mătieș: “Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa!”

web hosting

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa!

Actualitate 0 Comments

ALDE Maramureș: Cine este vinovat trebuie să PLĂTEASCĂ, dar cine nu este vinovat să nu riște vreo condamnare pe NEDREPT

web hosting

Gravitatea efectelor produse de protocoalele incheiate intre serviciile de informatii si institutiile din justitie este incontestabila. Exista oameni, probabil nevinovati, care pe baza unor inregistrari, care nu pot fi proba

Actualitate 0 Comments

Un tir a DERAPAT la Buciumi

web hosting

  Un accident de circulație s-a produs azi în jurul orei 7:30 pe drumul național C1 pe raza localitații Buciumi. Pe fondul carosabilului înzăpezit, soferul unui tir a pierdut controlul

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply