Ţara sărăceşte, în timp ce PSD îşi umflă conturile

Ţara sărăceşte, în timp ce PSD îşi umflă conturile

Ordonanța 114, care crește toate prețurile în România și duce țara într-o criză economică, arată de parcă a fost gândită de ministrul discotecar al PSD, noaptea, în vreun club de fițe, ori alături de celălalt artist al guvernului, mare colecționar de tablouri, care își face veacul prin cimitire, căutând oameni să-i aducă la vot.

Iluzia reusurselor financiare nelimitate pe care guvernarea PSD-ALDE a creat-o în ultimii ani este tot mai aproape de final. Se vede că nu mai au bani, vistieria statului este goală, iar prin Ordonanța 114  scumpesc totul în România. Impozitele și taxele cresc cu pînă la 50%, creditele bancare vor pune oamenii în situații disperate, pentru că o rată lunară care astăzi este de 800 de lei va ajunge la 1050 de lei. Furnizorii de gaz și curent au anunțat deja că vor crește tarifele, ca urmare a efectelor ordonanței 114. De asemenea, motorina și benzina se vor scumpi, ajungând la aproape 7 lei/litru. Am impresia că domnii parlamentari din PSD-ALDE nu plătesc facturi şi nu știu cât costă combustibilul pe săptămână pentru un angajat care este nevoit să se deplaseze la muncă folosindu-se de mașina proprie.

Ei trăiesc într-o lume paralelă, a bunăstării, cu salarii mari și siguranța unor pensii speciale care îi fac lipsiți de grija bătrânețelor, asta în timp ce în România reală există vârstnici care, după o viață de muncă, au o pensie de sub 100 de lei. Este sfidător pentru părinții și bunicii noștri să primească o pensie ce să nu le permite nici măcar un trai decent, în Maramureș existând pensie de numai 1 leu. E suficient să amintim de faptul că ministrul Justiţiei, spre exemplu, câştigă lunar peste 60 mii lei (din care jumătate este pensia), pentru a avea dimensiunea bătăii de joc la care ne supun guvernanţii.

Acum vor taxa întreg mediul privat, crescând costurile firmelor românești, pentru ca ulterior aceștia să crească prețurile, iar în final cei din PSD-ALDE să ia bani tot din buzunarele românilor și să-și ducă traiul bun pe spatele și munca oneştilor cetățeni. Problema e că atunci când o să cadă tot acest sistem ticălos, cetățenii României vor avea cel mai mult de suferit de pe urma mârșăviei guvernării PSD.

Am spus-o şi o repet : ÎNDRĂZNIȚI SĂ CREDEȚI CĂ PSD DISTRUGE ROMÂNIA !

Deputat Adrian Todoran

Previous Minciuna și manipularea opiniei publice au devenit instrumente de uz zilnic pentru politicienii PSD
Next Ionel Bogdan îi RĂSPUNDE lui Gabriel Zetea pe tema RESPONSABILITĂȚII POLITICE

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

VIDEO. Concediu pentru PRETENȚIOȘI. Noah’s Ark Hotel, Cipru – O călătorie de LUX pe Arca lui Noe a ZILELOR noastre

web hosting

    VIDEO. Concediu pentru PRETENȚIOȘI. Noah’s Ark Hotel, Cipru (Famagusta) – O călătorie de LUX pe Arca lui Noe a ZILELOR noastre prin Sfara TOURS Baia Mare. Producție media,

Actualitate 0 Comments

Ziua MARINEI Române: George Moldovan, vicepreședinte CJ Maramureș: “Spectacolul naval oferit întregii țări este grandios și binevenit”

web hosting

Azi este Ziua Marinei Române și mă bucur că este sărbătorită simultan la Constanța, Mangalia, Brăila, Tulcea și nu numai. Spectacolul naval oferit întregii țări dar și lumii care este

Actualitate 0 Comments

George Moldovan, vicepreședinte CJ Maramureș: “REABILITĂM drumurile de pe Valea Ruscovei și Valea Izei”

web hosting

Drumurile din Maramureș sunt în diferite stadii de reabilitare. Unele dintre ele nu au mai suferit reparații majore de dinainte de Revoluție. În toate mandatele din 1989 încoace, conducerile Consiliului

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply