sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

V-a PREZENTAT că BOLNAVII nu au ce MÂNCA dar ea încasa lunar BANI de la Spitalul Județean! MICA urlătoare, marea PROFITOARE

V-a PREZENTAT că BOLNAVII nu au ce MÂNCA dar ea încasa lunar BANI de la Spitalul Județean! MICA urlătoare, marea PROFITOARE

Pe toată perioada contractului, Mica nu vedea mărul aproape stricat din caserola bolnavului de cancer. Nu vedea nici firimiturile de brânză de la gravide. Vedea doar facturile încasate. Cât de javră poți să fii?

Mica Șvab. O amatoare în mass-media locală. Nu a trecut niciodată pragul vreunei școli de presă. Este reprezentanta unei televiziuni primitive din toate punctele de vedere, uzată tehnic și moral. La TL+ se filmează în rezoluție SD, format 4:3 în timp ce orice dobitoc de licean fimează FHD (Full HD) și 16:9! Să nu mai vorbim de presa profesionistă că intrăm în domeniul SF față de Epoca Pietrei a prefăcutei jurnaliste Mica Șvab.

Mica joacă tare pe Fecebook, un fel de șantaj, la modul că anunță mari dezvăluiri care de cele mai multe ori nu se mai produc niciodată.

Ați observat în ultima perioadă un atac furibund la adresa Spitalului Județean Baia Mare a Micăi de la TL+. Nicio problemă, foarte bine dacă spune lucrurilor pe nume veți zice sau vorba ei “Cu cărțile pe față”! Oare așa să fie?

Mica v-a prezentat exacerbat un fapt care a atras atenția publicului: o parte a meniului sărac din unitatea medicală menționată.

Adică săracii bolnavi nu au dimineața pe masă mai nimic. Și a postat și fotografii. O felie zgârcită de pâine, o felie de parizer și un punct de margarină. Într-o altă fotografie, puțină brânză, un măr plictisit și niște pâinică. Meniu sărac. Zi de zi, dimineață de dimineață. Însă Mica urlătoare nu v-a spus că în aceleași zile, în aceleași dimineți în care sălămiorul puțin aluneca greu pe gâtul pacienților, din banii spitalului, adică și din banii de meniu, alunecau o parte spre mațul ei gros!

Cum așa? Prin metode care ne scapă dar prezentate chiar de ea pe Facebook, Mica a reușit să obțină un contract de publicitate! Uau! Publicitate primitivă pe teletext! Așa cevaaaa! Teletext, băi oameni buni!

Zeci de mii de lei au ajuns în buzunarele celei care a fost șocată de puținul din farfuriile bolnavilor în timp ce farfuria sa ajungea să fie cu vârf și îndesat. 1.000 de lei lunar plecau la Mica.

Pe toată perioada contractului, Mica nu vedea mărul aproape stricat din caserola bolnavului de cancer. Nu vedea nici firimiturile de brânză de la gravide. Vedea doar facturile încasate. Cât de javră poți să fii?

Nu vedea nici Mica nici sora ei angajată pe secția Ginecologie a Spitalului Județean Baia Mare. Tăceau și bănuții se încasau.

După decuplarea de la banii bolnavilor, Mica a devenit justițiară. Sora ei, angajată inițial infirmieră, cu studii mici, a ajuns în mod interesant și spectaculos asistent medical. Amândouă au început să observe tot. Fotografiile cu meniul sărac au început să iasă din spital spre redacție, în locul banilor de la gura pacienților, unii pe moarte. Ha,ha,ha! Bravo, Mica! Pe ei până îți fac alt contract și pe soră-ta fotograf!

Mai mult, Mica s-a lăudat multora că nu-și face griji în privința măștilor și mănușilor de protecție pentru că sora sa i le asigură! Adică tot de la gura bolnavilor, tot din bani publici.

Azi, în conferința de presă de la PNL, Mica urlătoare i-a forțat lui Ionel Bogdan o declarație despre noi controale în spital. A zis și ceva despre angajări. Poate s-a referit la cum să ajungi de la coada măturii la scaunul de asistent și la măștile furate de pe Gine? Hmmmm….

(Foto: Facebook – Mica Șvab)

Previous CONDUCERE NOUĂ la Spitalul Județean Baia Mare de săptămâna viitoare
Next Senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș, despre clasarea dosarului 10 August

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Efecte CORONAVIRUS. Autoritățile analizează cum să ÎNCHIDĂ MALL-URILE și MAGAZINELE Cass & Cary. “De unde cumpărăm să mâncăm?”, se întreabă directorul DSP Maramureș, dr. Rareș Pop

Autoritățile ne ascund și acum adevărata dimensiune a efectelor coronavirus aspura întregii noastre vieți. Cu destulă lejeritate ne spun că lumea nu mai are voie la meciuri și întruniri, în

Dezvaluiri 0 Comments

ȘOC! Mihai Marian – MĂRTURIILE unui fost milițian și polițist care a anchetat moartea colonelului Ivan. Despre cum LUAU colegii ȘPAGĂ cu geamantanele și despre ANII petrecuți în STRĂINĂTATE. Unul dintre ȘPĂGARI a ajuns șeful POLIȚIEI Maramureș

Pe Mihai Marian l-am cunoscut la Stremț, Maramureș, unde prin intermediul Asociației Culturale “ION al ANEI”, a realizat alături de fratele său, Ionel Tămășan, o manifestare cultural artistică de excepție.

Dezvaluiri 0 Comments

ASFALTARE pentru Zetea, DA. Pentru un HANDICAPAT, NU!

În urmă cu puțină vreme v-am prezentat faptul că primărița din Seini, Gabriela Tulbure a crezut de cuviință ca la finalul asfaltării străzii Cuza Vodă din Seini să asfalteze și

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply