sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Video. COMISARUL Nagy, pe CONTRASENS cu bolidul și rupt de BEAT la volan. Riscă luni bune de ÎNCHISOARE și ANULAREA permisului

Video. COMISARUL Nagy, pe CONTRASENS cu bolidul și rupt de BEAT la volan. Riscă luni bune de ÎNCHISOARE și ANULAREA permisului

În noaptea de joi spre vineri un individ se plimba cu bolidul, pe contrasens, pe strada Bucovinei din Baia Mare. Acest lucru a făcut să blocheze circulația. Un citititor al Detectivului de Presă ȘOC! ne-a sunat și a filmat întreaga tevatură în care a fost implicată o mică armată de polițiști de la ordine publică, jandarmi și polițiști de la rutieră.

Bărbatul despre care doar se bănuia inițial că e băut, a coborât din mașină și s-a luat la harță cu primul șofer care circula regulamentar pe sensul unic al străzii, căruia i-a lovit mașina cu palmele.

Alți șoferi, care circulau regulamentar, au putut să întoarcă și și-au văzut de drum.

Bărbatul care a coborât din mașină, abia leagă cuvintele și inițial a vrut să plece cu mașina sa de teren în momentul în care un polițist i-a spus să coboare. A dat puțin în față și apoi în spate dar fiind practic înconjurat de mașini ale poliției, a renunțat repede și s-a supus cu greu controlului.

A vrut să-i înduplece pe pilițiști cu “sunt comisarul Nagy de la poliție”.

La insistențele cititorului nostru, a fost testat cu etilotestul și comisarul rupt de beat s-a legat de un jandarm pe care l-a întrebat dacă nu îi e rușine că încerca să îl țină sub control, fiind deranjat că se fimează și probabil că nu poate încerca să mușamalizeze cazul.

Practic, comisarul Nagy abia se ținea pe picioare și nici nu a putut sufla în fiolă de băut ce a fost.

Iată și poziția Inspectoratului Județean de Poliție vizavi de acest caz:

“Poliţiştii au intervenit pe strada Bucovinei, pentru identificarea unei persoane, după ce au fost sesizaţi că autoturismul condus de acesta rula pe contrasens. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.

Poliţiştii mulţumesc cetăţenilor care previn producerea unor incidente şi sesizează poliţia când sunt martorii unor infracţiuni de orice natură”.

Detectivul de Presă ȘOC! vă mai spune că în astfel de cazuri se ajunge la anularea permisului de conducere iar conducătorul auto riscă luni bune de închisoare.

IPJ Maramureș a declarat pentru Detectivul de Presă ȘOC! faptul că șoferul nu este angajat al poliției. De aceea, tot Detectivul vă spune că pe conducătorul auto îl cheamă Călin Nagy, a fost polițist, este în pensie, a lucrat ultima data ca ofițer de serviciu la IPJ Maramureș și nu prea i se va mai rupe la volan de acum încolo.

Ca și IPJ Maramureș, Detectivul de Presă ȘOC! le mulțumește cititorilor că sună la ziar prima data și apoi la poliție.

Previous Comunicat. Guvernul PNL a deblocat marile proiecte de infrastructură
Next Conferința Medicina de Urgență Azi a adus în Maramureș elita lumii medicale

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

SELFIE cu pacienta “deschisă” pe MASA DE OPERAȚII! DOCTORII-MĂSCĂRICI

“Unii se distrează și alții lucrează cu responsabilitate. Fie ca sentimentele materne ale mamei Mântuitorului sa înflorească in sufletele voastre.”, este mesajul doctorului Vasile Bodnar, medic specialist de Obstretică-Ginecologie din

Dezvaluiri 0 Comments

Cornelia Negruț, candidat PRO România SESIZEAZĂ: PNL Maramures minte prin omisiune

Pseudo–realizarile duc  la lipsa de credibilitate și neîncrederea oamenilor. În 27 noiembrie 2020, Ionel Bogdan, postează un material de presă, prin care le spunea maramureșenilor, că două drumuri expres, Baia

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply