sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

𝐂𝐢𝐧𝐜𝐢 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐢𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐚𝐢𝐚 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐞

𝐂𝐢𝐧𝐜𝐢 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐢𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐚𝐢𝐚 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐞

Când auzim acum că realizarea Parcul Industrial de specializare inteligentă de la Baia Sprie a fost scos la licitație și cinci antreprenori serioși au depus oferte, ne ciupim ca să realizăm că este adevărat.

Asta pentru că de vreo 12 ani am tot auzit vorbindu-se despre parcuri industriale în Maramureș. Dar pe-o ureche ne-a intrat și pe alta ne-a ieșit. Nu pentru că n-am fi fost atenți, ci fiindcă – în afară de intenție – n-am mai auzit altceva despre ele.

Auzim acum, în mandatul lui Ionel Bogdan, ca președinte al Consiliului Județean Maramureș a Și auzim fiindcă se întâmplă lucruri. Mai întâi, că există proiecte aprobate: nu pentru unul, ci pentru 7 parcuri industriale pe tot cuprinsul Maramureșului: Baia Sprie, Târgu Lăpuș, Șomcuta Mare, Fărcașa, Giulești, Bogdan Vodă, Mireșu Mare. Apoi am auzit că li s-a aprobat finanțarea.

Iar în Baia Sprie, s-a ajuns în faza de licitație, pentru care depunerea ofertelor s-a încheiat. La modul fizic, parcul industrial e încă în faza în care au fost realizate drumurile de acces și utilitățile și i s-a asigurat finanțarea. Dar încă nu a pășit de pe hârtie în teren. Însă o va face după evaluarea ofertelor, desemnarea câștigătorului și semnarea contractului de execuție.

Parcul Industrial de specializare inteligentă de la Baia Sprie este o investiție de 10,8 milioane de euro, finanțată din bani europeni prin Programul Operațional Regional. Scopul acestui obiectiv este de a atrage investitori, de a-i sprijini pe antreprenorii locali, de a stimula creșterea economică în județul nostru și și de a crea locuri de muncă bine plătite.

PNL Maramureș

Previous 𝐄𝐯𝐚𝐥𝐮𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞 𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐞
Next Proiecte de zeci de milioane de euro în Vișeu de Sus!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan: Sǎ ne unim sub valorile care ne definesc și să construim un viitor demn de trecutul nostru glorios

La 165 de ani de la unirea Moldovei cu Țara Românească, încă rememorăm cu emoție momentul istoric pe care aveau să se sprijine demersurile de clădire a statului independent, puternic

Actualitate 0 Comments

Consiliul Județean Maramureș a devenit membru al Comunității CHARTER – European Cultural Heritage Skills Alliance (Alianța Europeană a Aptitudinilor în domeniul Patrimoniu Cultural)

CHARTER promovează valorizarea patrimoniului cultural respectiv consolidarea receptivității și rezilienței acestui sector punând bazele creării unei strategii durabile și cuprinzătoare, care să garanteze existența abilităților necesare managementului patrimoniului cultural la

Actualitate 0 Comments

ATENȚIE! Romeo Dobocan director ADI Deșeuri Maramureș: AMENZI pentru cei care nu separă deșeurile

Din 22 august acțiunile de monitorizare a modului în care se respectă separarea la sursă a deșeurilor în Baia Mare vor fi făcute de echipe mixte ADIGIDM-Poliția Locală. Se va

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply