sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐭̧𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢𝐢, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐫𝐚̆𝐬𝐚𝐫!

𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐭̧𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢𝐢, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐫𝐚̆𝐬𝐚𝐫!

”Soarele, pentru toţi românii, de la Bucureşti răsare” – spunea, pe vremuri, Ioan Slavici. Mai nou, se spune:”Investițiile, pentru toţi primarii, de la minister răsar”.

𝗗𝘂𝗺𝗶𝘁𝗿𝘂 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗻𝗲𝘀𝗰𝘂, primarul liberal din Tăuții Măgherăuș, a ținut cont de această aserțiune, așa că a mers la Ministerul Finanțelor, condus de liberalul 𝗠𝗮𝗿𝗰𝗲𝗹 𝗕𝗼𝗹𝗼𝘀̦, ca să obțină sprijin financiar pentru proiectele orașului pe care îl conduce.

”Domnul ministru a reiterat faptul că susține primăriile care pun accent pe investitii si pe dezvoltarea comunității, atât cu fonduri europene, cât și cu bani de la guvern. Ca semn că ne încadrăm în această categorie, ne-a asigurat de susținerea sa în implementarea proiectelor noastre și ne-a încurajat să ne concentrăm pe pregătirea și accesarea finanțărilor din noul ciclu de finanțare. Mulțumim domnului ministru Marcel Boloș pentru susținere și încurajare în a dezvolta orașului Tăuții-Măgherăuș!” – a punctat primarul Dumitru Marinescu.

PNL Maramureș

Previous 𝐕𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐚𝐟𝐥𝐚̆ 𝐮𝐧 𝐬𝐟𝐞𝐫𝐭 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐛𝐢𝐬𝐞𝐫𝐢𝐜𝐢𝐥𝐞 𝐦𝐨𝐧𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐔𝐍𝐄𝐒𝐂𝐎 𝐚𝐥𝐞 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐦𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢
Next Paula Pop întărește echipa PSD Maramureș în funcția de vicepreședinte pe Domeniul Mediul de afaceri!

About author

You might also like

Politica 0 Comments

O zi remarcabilă pentru România și pentru Timișoara, devenită, de astăzi, Capitala Culturală Europeană 2023!

O zi remarcabilă pentru România și pentru Timișoara, devenită, de astăzi, Capitala Culturală Europeană 2023! Este o nouă pagină de istorie din parcursul european dinamic al României, care se va

Politica 0 Comments

PSD ELIMINĂ PIEDICILE din calea marilor investiții în infrastructură

La inițiativa ministrului PSD al Transporturilor, guvernul a modificat prin OUG legea achizițiilor publice. Va crește, astfel, viteza de realizare a investițiilor în infrastructura publică și implicit se utilizează la

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply