sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

20 de NOI CONTRACTE în valoare TOTALĂ de 208 mil. de lei

20 de NOI CONTRACTE în valoare TOTALĂ de 208 mil. de lei

Construim în România! Peste 208 mil. de lei au fost alocate pentru modernizarea localităților din întreaga țară prin 20 de noi contracte, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Fondurile vor fi destinate infrastructurii locale, extinderii rețelelor de apă și canalizare și implementării sistemelor inteligente de gaze naturale.

„Toate aceste investiții au ca rezultat final dezvoltarea comunităților locale, creșterea numărului locurilor de muncă și stimularea economiei naționale.”, Adrian Ioan Veştea, ministrul Dezvoltării.

Partidul Naţional Liberal 

Previous Întâlnirile POLIȚIȘTILOR cu ELEVII la limonadă continuă
Next 7 motive să VIZITEZI Maramureșul TOAMNA - Să cunoaștem Maramureșul (10)

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

”Trei lecții pe care România le poate învăța din recentele tentative de asasinat politic.” – Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL

„În ultimele două luni, am fost martorii a două încercări de asasinare a unor personaje cunoscute din mediul politic. Un lucru care iese în evidență, atunci când ne uităm la

Actualitate 0 Comments

Luna martie, luna curățeniei în Municipiul Baia Mare

Odată cu venirea primăverii, pe raza Municipiului Baia Mare au început ample lucrări de întreţinere a zonelor verzi şi acţiuni de curăţenie, atât în centrul oraşului, cât şi în cartiere.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply