sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ard-o FOCUL, dragoste! O femeie a aruncat BENZINĂ pe soțul ei și l-a APRINS!

Ard-o FOCUL, dragoste! O femeie a aruncat BENZINĂ pe soțul ei și l-a APRINS!

Aseară la ora 23.34, Secția 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă a fost sesizată prin apelul de urgență 112 despre faptul că, în curtea unei locuințe din Ieud, o femeie în vârstă de 43 de ani a aruncat cu benzină pe soțul ei în vârstă de 47 de ani și i-a dat foc.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale iar femeia a fost internată la Secția Psihiatrie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor, conform unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș.

Previous Klaus Iohannis: ,,România normală este țara din care tinerii nu-și vor mai dori să plece definitiv pentru că nu au șanse aici”
Next Alfă ce AMENZI USTURĂTOARE primesc cei care scriu MESAJE sau fac LIVE pe Facebook la VOLAN, din luna octombrie

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Separă deșeurile la sursă pentru a evita sancțiunile!

Am avut azi o întâlnire cu șeful serviciului Corp Control din cadrul Poliției Locale, Anca Cărăușan, și directorul executiv al Poliției Locale, Gheorghe Perian, pentru stabilirea procedurii care va fi

Actualitate 0 Comments

Află unde s-a LUAT APA în Baia Mare și Băița

Azi, SC Vital SA a întrerupt furnizarea apei potabile pe două străzi din Baia Mare din cauza unei conducte sparte dar și pe mai multe străzi din Băița, (Tăuții Măgherauș),

Actualitate 0 Comments

Deputatul Zetea: CCR a decis că numirea directorilor interimari la Televiziunea Română și Societatea Română de Radio este ILEGALĂ!

PSD cere respectarea deciziei CCR cu privire la numirile directorilor generali interimari din Televiziune Română și de la Societatea Română de Radio. Nerespectarea acestei hotărâri reprezintă infracțiune și orice act

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply