sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Cornelia Negruț (PRO Romania): “După fuziunea cu ALDE, PRO România este singura alternativă la înțelegerea dintre PSD și PNL”

Cornelia Negruț (PRO Romania): “După fuziunea cu ALDE, PRO România este singura alternativă la înțelegerea dintre PSD și PNL”

Fuziunea dintre PRO România și ALDE creionează un partid modern de factură social liberală, care își propune să obțină un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Programul electoral al PRO România pentru scrutinul legislativ cuprinde cinci măsuri ce vor fi aplicate încă din prima zi a guvernării, respectiv Venitul Minim de Criză, Sprijinul Economic de Criză, Programul Național de Testare, Redeschiderea tuturor școlilor și Redarea demnității și respectului datorat hainei militare.

* Venitul Minim de Criză: asigurarea resurselor minime pe perioada crizei pentru fiecare român din țară sau din străinătate. Se acordă tuturor celor care au venituri sub 2000 de lei.

* Sprijinul Economic de Criză: plan anticriză care permite IMM-urilor să-și continue activitatea și să păstreze locurile de muncă. Acesta prevede reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, acordarea de granturi și eficientizarea programului IMM Invest.

* Educație: reîntoarcerea în școli, în condiții de siguranță, și testarea repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ. De asemenea, propunem redeschiderea cabinetelor medicale școlare pentru trierea, testarea și supravegherea elevilor.

* Sănătate: implementarea unui program care să permită testarea tuturor, cu decontare pentru cei care optează să se testeze în privat.

* PROmisiunea relansării economice: Propunem un Proiect Național de Investiții în infrastructură, agricultură, educație, sănătate și mediu. Pentru reconstrucția României post-criză, se instituie PROiectul România – Marile Reforme în administrația publică și fiscală. Totodată, PRO România militează pentru redarea demnității și respectului pentru haina militară, prin revenirea la forma inițială a legii 223/2015.

Președintele formațiunii, Victor Ponta, a fost desemnat de Congres, cu unanimitate de voturi, pentru funcția de prim-ministru.

       Sunt convinsă că fuziunea ALDE cu PRO România își va atinge scopul propus, cel de formare a unui partid puternic, ancorat cu obiectivitate în realitatea românească din această perioadă. Proiectul PRO România va oferi condițiile optime pentru ca România și românii să treacă rapid peste această perioadă dificilă.

Oferta noastră vizează depășirea crizei cu românii la serviciu, la muncă, nu în lockdown, cu copiii la școală, nu acasă sau în fața calculatorului, cu vârstnicii respectați, nu închiși în casă. Nu suntem de acord nici cu închiderea României, nici cu închiderea școlilor, nici cu panica pe care o vedem în fiecare zi. PRO România are un program concret, o echipă bună și un candidat de prim-ministru, care știe ce are de făcut pentru PROmisiunea ieșirii din impas.

       Îndemn cu respect toți maramureșenii care au fost membri și simpatizanți ALDE să vină alături de noi în PRO România, deoarece toată organizația județeană a agreat această fuziune, necesară ca o reacție sănătoasă la înțelegerea pe sub masă dintre PSD și PNL pentru a scoate de pe scena politică partidele mai mici.

Noi, ALDE și PRO România împreună, vom fi ultima redută de apărare a drepturilor și libertăților românilor. Noi vom fi cei din urmă care ne vom bate pentru libertățile fiecăruia, dar și pentru drepturile economice câștigate.

Noi vom spune NU concedierilor colective, noi vom spune NU supraimpozitării celor care produc! Dar vom spune DA naționalismului economic și sprijinirii firmelor și produselor românești!

Cornelia NEGRUȚ, candidat la Senat, PRO România Maramureș

Previous Ioan Mătieș: "Continuă LUCRĂRILE la canalizare la Mireşu Mare, Iadăra, Remeţi pe Someş, Tulghieş"
Next În plină pandemie, Teatrul Municipal Baia Mare participă la Festivalul ”Les Rencontres Chorégraphiques de Casablanca”!

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Efectele benefice pentru români ale Legii dării în plată, confirmate de instanțele de judecată

Este extrem de îmbucurător că Legea dării în plată a început să își producă efectele pozitive, după ce, în ultima perioadă, instanțele de judecată au dat câştig de cauză debitorilor.

Politica 0 Comments

4,9% creștere economică în 2022, peste așteptări

„Creșterea economică a României din 2022 este egală cu întregul PIB al țării din urmă cu 20 de ani. O spune Comisia Națională de Prognoză, pe ale cărei date provizorii

Politica 0 Comments

PSD: Avem RECTIFICARE BUGETARĂ pozitivă. Ministerul Finanțelor asigură un total de 28 miliarde de lei, rezultat din ajustarea/completarea bugetelor instituțiilor publice

Este o rectificare pozitivă, posibilă ca urmare a unei colectări mai bune a creșterii veniturilor bugetului, dar și a reducerii cheltuielilor, ceea ce arată CALITATEA MANAGEMENTULUI asigurat de ministrul PSD

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply