sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Tur de forță pe Valea Izei unde s-au întâlnit cu colegi de partid: președinți de organizații sau consilieri locali

Tur de forță pe Valea Izei unde s-au întâlnit cu colegi de partid: președinți de organizații sau consilieri locali

În weekendul trecut, prefectul Rudolf Stauder, deputatul Florin-Alexandru Alexe și secretarul general al PNL Maramureș, Muntean Ioan, au făcut un adevărat tur de forță pe Valea Izei, unde s-au întâlnit cu colegi de partid: președinți de organizații sau consilieri locali.

✅ Președinta filialei Botiza, Ioana Trifoi, a ținut să arate oaspeților colecția de comori folclorice ale Botizei, ca argument al necesității unor drumuri bune spre comună. Cum e drumul comunal Botiza – Groșii Țibleșului, cuprins în Programul Național ”Anghel Saligny” cu suma de 10,8 milioane de lei.

✅ Și președintele filialei din Ieud, 𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹 𝗕𝗿𝗶𝗻𝗱𝗮̆𝘂, s-a interesat de infrastructura locală. Mai ales că Ieud-ul e cuprins în programul ”Anghel Saligny” cu două poziții: reparații pe 17,3 km drumuri (inclusiv covor asfaltic), dar și modernizarea unor drumuri de interes local, suma totală alocată fiind de peste 10 milioane de lei.

✅ La Șieu se așteaptă concretizarea proiectului de modernizare a rețelei stradale – a subliniat președintele filialei,𝗣𝗲𝘁𝗿𝘂 𝗦𝘁𝗼𝗶𝗰𝗮-𝗠𝗼𝗶𝘀̦. Pentru acest proiect programul Anghel Saligny, lansat de PNL, a alocat 8 milioane de lei.

✅ La Poienile Izei, președintele filialei, 𝗩𝗮𝘀𝗶𝗹𝗲 𝗗𝘂𝗻𝗸𝗮, a mulțumit pentru sprijinul acordat pentru drumul Poienile Izei-Botiza, trecut de la stadiul de drum de piatră la cel de cale asfaltată. O veste bună este că în 5 aprilie urmează să se deschidă ofertele pentru elaborarea și aducerea la zi a Planului Urbanistic General al comunei.

✅ 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗕𝗼𝗿𝗹𝗲𝗮𝗻, președinte filialei din Vadu Izei a arătat că introducerea la licitație a drumului DJ 186 Vadu Izei (DN 18) – Oncești – Nănești – Bârsana (DJ 185) – din prima serie a proiectului Mara Nord – este o veste bună pentru toți locuitorii de pe Valea Izei.

La aceste întâlniri, alte probleme ridicate au fost notate în agendele oaspeților.

Previous Gabriel Zetea: Lucrările la Dispensarul Uman din Cupșeni avansează cu repeziciune!
Next La Vadu Izei a avut loc Consiliul Politic Județean al organizației de tineret al PSD Maramureș

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Theodor Paleologu: De ce promovează partidele impostori şi nulităţi? Pentru că sunt mai uşor de controlat

Politica românească ne arată tot mai adesea faptul că pentru a ajunge un lider de succes nu e nevoie de calităţi personale de excepţie, viciile personale fiind cele care primează.

Politica 0 Comments

Cornelia Negruț (ALDE): LIDERII coaliției de guvernare s-au reunit ieri pe tema RECTIFICĂRII BUGETARE

Liderii coalitiei de guvernare s-au reunit ieri, principalele teme de discutie fiind rectificarea bugetara pe acest an si proiectiile privind bugetul pe 2019. Surse politice au precizat joi ca ministrul

Politica 0 Comments

REACȚIE. “Liviu Dragnea trebuie să-și dea urgent DEMISIA”, este de părere Daniela Onița-Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației

Președintele PNL Sighetu Marmației, av. Daniela Onița-Ivașcu a reacționat la aflarea veștii că Liviu Dragnea a fost CONDAMNAT la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply