sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

ACHIZIȚIONĂM 31 DE MICROBUZE ELECTRICE PENTRU TRANSPORTUL ELEVILOR DIN MARAMUREȘ

ACHIZIȚIONĂM 31 DE MICROBUZE ELECTRICE PENTRU TRANSPORTUL ELEVILOR DIN MARAMUREȘ

În ultima ședință a Consiliului Județean Maramureș am votat depunerea spre finanțare a proiectului prin care vom achiziționa 31 de microbuze electrice, care vor fi date în folosință școlilor din mediul rural pentru realizarea transportului elevilor la unitățile de învățământ.

➡️Practic, prin acest proiect facilităm accesul copiilor la educație și, totodată, creștem condițiile de siguranță în care sunt transportați elevii, prin asigurarea de mașini noi, electrice, având în vedere că microbuzele cu care se realizează în prezent deplasarea copiilor au o vechime de peste 10-15 ani.

➡️Selecția comunelor maramureșene care vor primi câte un microbuz electric 16+1 locuri s-a realizat în urma aplicării criteriilor de prioritizare conform ghidului solicitantului. Cele 31 de UAT-uri sunt: Satulung, Bârsana, Suciu de Sus, Coroieni, Poienile de sub Munte, Ardusat, Cernești, Copalnic-Mănăștur, Fărcașa, Repedea, Rozavlea, Băița de sub Codru, Coltău, Dumbrăvița, Giulești, Ieud, Recea, Rona de Sus, Șișești, Strâmtura, Bogdan Vodă, Cicârlău, Mireșu Mare, Moisei, Oncești, Petrova, Vișeu de Sus, Călinești, Remetea Chioarului, Șieu, Săpânța.

➡️La deschiderea următorului apel de proiecte vom mai depune un astfel de proiect spre finanțare, astfel încât să asigurăm microbuze electrice pentru transportul elevilor din fiecare unitate administrativ-teritorială din Maramureș.

➡️Valoarea proiectului este de 31,4 milioane lei – 30,17 de milioane sunt asigurați prin PNRR, iar 1,25 milioane lei sunt asigurați din bugetul județului Maramureș.

Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș

Previous Ionel Bogdan: SE REABILITEAZĂ DRUMUL COMUNAL 14 DIN BREB, CU RESURSE DIN BUGETUL CONSILIULUI JUDEȚEAN

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

VIS DE IARNĂ în Maramureș pentru copii și tineri din 25 de județe

De mai bine de 8 ani încoace, în Maramureş, mai precis la Palatul Copiilor Baia Mare şi Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” din Sighetu Marmaţiei, se scrie, printre fulgi de nea,

Actualitate 0 Comments

Prof. Mihai Pop este noul inspector general al ISJ Maramureș

Prof. Mihai Pop, director al Liceului Tehnologic Agricol ”Alexiu Berinde” din Seini revine la cârma ISJ, pe cea mai înaltă poziție. Îl felicit pe prof. Mihai Pop pentru această detașare

Actualitate 0 Comments

Gabriel Zetea (PSD): Din luna martie va începe RIDICAREA graduală a RESTRICȚIILOR

România a intrat pe PANTA DESCENDENTĂ a valului 5 al pandemiei, iar din luna martie va începe ridicarea graduală a restricțiilor. Acest lucru s-a datorat și testării gratuite împotriva COVID-19,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply