sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

ADI Deșeuri Maramureș: 12 UAT-uri din Maramureșul Istoric într-un proiect de colectare selectivă din poartă în poartă

ADI Deșeuri Maramureș: 12 UAT-uri din Maramureșul Istoric într-un proiect de colectare selectivă din poartă în poartă

122.000 de saci de 240 de litri au fost distribuiți azi în 12 comune și orașe din Maramureșul Istoric, într-un proiect al ADIGIDM, în parteneriat cu cele 12 UAT-uri, de colectare a deșeurilor reciclabile din poartă în poartă.

Până acum, colectarea se făcea din poartă în poartă doar la fracția reziduală. Reciclabilele erau ridicate de la igloo-uri. Alături de sacii pentru reciclabile, fiecare gospodărie va primi orarul de colectare al deșeurilor și informații despre tipul de deșeu care se depozitează în fiecare recipient.

“Operatorii de salubritate vor ridica deșeurile doar dacă gradul de conformitate al acestuia va fi de minimum 75%. Reprezentanții primăriilor și ai ADIGIDM vor face periodic controale în zilele de ridicare a deșeurilor pentru a verifica modul în care cetățenii au făcut separarea fracțiilor”, ne-a declarat Romeo Dobocan, directorul executiv al ADI Deșeuri Maramureș.

Previous Premierul Ciucă: România își respectă angajamentul de reducere a deficitului public, acesta fiind pe primele șase luni 1,71% din PIB (față de 2,86%, cât era în aceeași perioadă din 2021)

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

NU este SPAM! E REALITATE!

Postarea cu linkul materialului IADUL din APARTAMENT a fost RAPORTAT masiv și a fost ȘTERS și repus de către Facebook de patru ori doar în ultimele ore. Motivul raportării? Nu

Social 0 Comments

Se DESCHIDE AZI, PATINOARUL din parcul Mara, Baia Mare. Vezi câte persoane îl pot folosi în același timp

Patinoarul se va deschide în această seară la ora 18.00, iar intrarea, pentru astăzi, este gratuită Pe gheață vor putea intra deocamdată doar cei care au patine, iar în zilele

Social 0 Comments

S-a descoperit după deces că o femeie AVEA TREI PRENUME ÎN TREI ACTE OFICIALE: TEREZ, TRESZI și TEREZIA

Ați auzit de birocrație? Credem că da. Însă cazul pe care vi-l prezentăm azi ar trebui predat în școlile de specialitate. O situație comico-tragică este încă în curs de derulare.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply