sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ați MÂNCAT un vis precum VIERMII CARE CINEAZĂ pe o halcă de carne stricată. După parlamentare se impune o SUSPENDARE

Ați MÂNCAT un vis precum VIERMII CARE CINEAZĂ pe o halcă de carne stricată. După parlamentare se impune o SUSPENDARE

decathlon.ro

Așa dă PNL m**e țării: dă jos guvernul PSD, pe motiv că nu are majoritate și nici reprezentativitate. Orban devine premier. Așa majoritate a avut rl în schimb că a și picat cu guvern cu tot, având cel mai scurt și penibil mandat din istorie.

Orban devine interimar dar și premier desemnat de la Cotroceni, neconstituțional. Rămâne interimar și premier desemnat devine Câțu, un titirobil politic care azi, înainte de învestitură, în vreme de pandemie, a făcut pe el de frica guvernării, pe care în mod normal nu ar fi obținut-o.

Astfel, hârtia igienică Orban redevine interimar după ce a fost premier, premier demis, premier desemnat și iar premier interimar. Toate astea pentru un moft, anticipatele lui Iohannis, care încalcă legile, inclusiv cu măsurile împotriva coronavirus, care nu puteau fi date decât în stare de Urgență, pe care nu a decretat-o dar ne-am făcut că nu vedem doar să trecem peste necaz.

De ce? I se rupe de țară că oricum alt mandat nu mai prinde. Pentru cine lucrează Iohannis, că pentru tară, nu? Mesajele sale naziste sunt înspăimântătoare și doar o suspendare a acestui libidinos ar mai aduce credibilitate țării.

vivre.ro%20

Cine nu e cu el, cu PNL, e înafara poporului. Poporul pentru ei sunt doar mâncătorii lor de muci. Cu minciuna că poporul vrea anticipate, fără să consulte poporul, are în capul său sec doar ideea scoaterii în afara eșicherului politic, un partid. În nicio țară civilizată, nu președintele scoate un partid din toate structurile politice și administrative. Poporul o poate face. Da, de data asta, poporul.

Dar poporul a fost oripilat azi. Dramele omenirii, răsfrânte și peste România, durerea lumii din China până în SUA, cu escală în Italia sunt zero pentru acești pișolcoși politici cărora nici nu le stau bine ochii în cap, ba de la alcool, ba de la praf. Praful de București…

Ați mâncat visul, chiar dacă iluzoriu, a unei părți a cetățenilor, precum viermii care cinează pe o halcă de carne stricată. Numai că din carnea respectivă e parte și sufletul meu și al fiecăruia care ne pasă.

Mânca-v-ar franțu’, viermi în costume!

Previous PNL Maramureș: Guvernul pregătește măsuri pentru companiile afectate de epidemia de coronavirus
Next Ionel Bogdan (PNL): "Nimeni nu îi oprește pe români să se întoarcă acasă, dar responsabilitatea trebuie să fie cuvântul de ordine în aceste vremuri complicate"

About author

You might also like

Editorial 0 Comments

Vasile Vlașin – LIKE ȘI LA PARLAMENTARE?

Fostul consilier local și șef de partid, Vasile Vlașin nu mai face politică activă de ceva vreme chiar dacă este membru fondator al Partidului România Unită (PRU) și președinte al

Editorial 0 Comments

Document în PREMIERĂ. ROBOȚEII PNL. Votul BPJ Maramureș, un VIOL politic

Azi, pun încă o dată la îndoială dacă membrii PNL din cadrul Biroului Politic Județean Maramureș merită să fie acolo sau nu. Modul în care au ajuns aceștia să fie

Editorial 0 Comments

De ce ESTE POTRIVITĂ Sorina Pintea pentru candidatură. NU ESTE POLITICIAN!

Sorina Pintea candidează la Senat de pe prima poziție a PSD Maramureș. Cu această ocazie debutează revigorarea partidului la nivelul municipiului Baia Mare, adormit dar destul de liniștit în sfera

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply