sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Bogdan Pop a câștigat un nou mandat în fruntea organizației PSD Oarța de Jos!

Bogdan Pop a câștigat un nou mandat în fruntea organizației PSD Oarța de Jos!

🤝Am avut, la finalul acestei săptămâni, alegeri în organizația locală social-democrată Oarța de Jos, acolo unde primarul Bogdan Pop a fost reconfirmat de colegii săi în fruntea PSD Oarța de Jos. Alături de Bogdan, din Biroul de conducere mai fac parte vicepreședinții Traian Rob, Vasile Cot, Vasile Criste și Costinaș Vasile, în timp ce funcția de secretar executiv a revenit lui Andrei Andreicuț. Le doresc tuturor mult succes și multă putere de muncă, pentru că ne așteaptă o perioadă încărcată, în care trebuie să arătăm oamenilor că PSD guvernează pentru binele comun!

👏Îi felicit, de asemenea, pe Marius Costinaș, Marius Rotar, Sergiu Gheție și Dănuț Tarba aleși membri în Biroul PSD Oarta de Jos, dar și pe Vasile Zaharia, președintele Organizației PSD Seniori, pe Alin Vasvari care conduce Tineretul Social-Democrat din Oarța, pe doamna Maria Vașvari aleasă președinte al OFSD, pe Cristian Marchiș care este președintele PSD Diaspora Oarța de Jos dar și pe Alexandru Pop, președintele PES activists Oarța.

🤝Cu o echipă atât de compactă și unită alături, Bogdan Pop va dovedi, în continuare, că Oarța de Jos merită întreaga noastră apreciere și susținere! Rămân alături de toți maramureșenii și vin în sprijinul fiecărui primar care îmi cere ajutorul, așa cum am făcut mereu! Împreună suntem puternici, împreună suntem #echipaPSDMaramureș!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramaureș

Previous Sfara Tours Baia Mare. EARLY BOOKING TURCIA ❤️ ✈️ zbor din Baia Mare
Next Deputatul PNL Călin Bota solicită Ministrului Economiei să îl demită pe directorul general interimar Conversim, care are cazier fiscal

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Vești bune pentru proprietarii de terenuri din zonele necolectivizate din Maramureș și din întreaga țară!

Am votat, în Camera Deputaților, proiectul de lege pe care l-am semnat în calitate de coinițiator alături de mai mulți colegi liberali, prin care se permite emiterea titlurilor de proprietate

Politica 0 Comments

Gabriel Zetea îi răspunde DUR lui Rareș Bogdan: Cum facem, Rareș dragă, cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, din cauza căruia este blocată a doua cerere de plată prin PNRR?

PSD a intrat la guvernare cu un singur scop: STABILITATE pentru români! De un an și jumătate am reușit să impunem, în cadrul acest coaliții, viziunea PSD pentru #oviațămaibună pentru fiecare cetățean.

Politica 0 Comments

Cristian Niculescu-Tâgârlaș: “Echipa Partidului Național Liberal trebuie să fie, mai ales în aceste momente, unită și puternică!”

Alegerile interne din cadrul Partidului Național Liberal constituie o expresie a pragmatismului  unei formațiuni cu vocație europeană, singura entitate politică care și-a menținut și modernizat linia doctrinară începută în anul

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply