sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Borșa. Grec Nicoară-Horincă A FUGIT înainte să fie dus în AREST. El a a fost CONDAMNAT definitiv la 2 ani și 4 luni cu închisoare cu executare. Polițiștii îl CAUTĂ

Borșa. Grec Nicoară-Horincă A FUGIT înainte să fie dus în AREST. El a a fost CONDAMNAT definitiv la 2 ani și 4 luni cu închisoare cu executare. Polițiștii îl CAUTĂ

Grec Nicoară-Horincă din Borșa, Maramureș, CAPUL lumii interlope din zonă, cu multe condamnări anterioare, în țară și străinătate, a fost CONDAMNAT din nou, definitiv, ieri, la 2 ani și 4 luni cu ÎNCHISOARE în dosarul ACCIDENTULUI din 6 Iulie 2017 din Borșa. Detectivul de Presă ȘOC! a relatat cu lux de amănunte viața infracțională a acestui individ care mai așteaptă o sentință, luna viitoare, cu privire la instigare la violență în bătaia generală de la URGENȚE de la Spitalul Borșa, de după accident. La solicitarea Detectivului de Presă ȘOC!, Biroul de Presă al IPJ Maramureș și IGPR ne-au transmis următoarele:

“Începând de ieri, 26 ianuarie, de la ora 16.00, polițiștii din Borșa au efectuat activități de căutare a unui bărbat, de 42 de ani, din oraș.

Acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 4 luni de închisoare, sub aspectul comiterii infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost găsită, motiv pentru care a fost dată în urmărire, iar polițiștii continuă activitățile de căutare”.

Iată și CV-ul de infractor al lui Nicoară Grec:

– condamnă la 600 lei amendă pentru săvârșirea faptei prevăzută de art. 193 C. Pen. (lovire sau alte

violențe) dispusă prin Sentința penală nr.165/14.06.2006, nr. Dosar 863 -Judecătoria

Lugoj, definitivă prin Decizia penală nr. 966/13.12.2006 -Tribunalul Timiș.

– pune în mișcare acțiunea penală la data de 25.04.2018 în dosarul nr. 267/P/2019 al Parchetului de

pelângă Curtea de Apel Cluj, pentru art.336 alin.1C. Penal (conducerea unui vehicul sub

influența alcoolului sau a altor substanțe, art.196 alin.1C. penal (vătămare corporală din culpă) și

art.338 alin. 1C. penal (părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor

acestuia)- DOSAR PENAL NR. 960/P/2017-Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus).

– condamnă la amendă de 400 euro și 8 ani și 2 luni închisoare pentru furt, amendă 400 euro

pentru furt și amendă 1400 euro pentru furt prin sentința din anul 2010 din Piacenza din Italia, rămasă definitivă în același an. În anul 2011 și 2013 s-a hotărât cumularea ulterioară a unei pedepse totale.

– condamnă la 4 ani și 2 luni închisoare, 8 ani și 2 luni și 400 euro pentru uzurparea de calități oficiale prin sentința Tribunalului Bolzano din anul 2010, rămasă definitivă în același an. Ulterior, în anul 2011 și 2013 s-a dispus cumularea ulterioară a unei pedepse totale.

– condamnă la 4 ani și 2 luni de închisoare prin sentința din anul 2011 a Tribunalului Bolzano, rămasă definitivă în același an. În anul 2011 se hotărăște cumularea ulterioară a unei pedepse totale.

– condamnat la 8 ani și 2 luni închisoare, 300 euro amendă și 1400 euro amendă pentru furt prin sentința din anul 2011 a Tribunalului Rovereto din Italia, rămasă definitivă în anul 2012. În anul 2013 se hotărăște cumularea ulterioară a unei pedepse totale.

– condamnat la confiscarea pentru furtul săvârșit cu violență sau cu ajutorul armelor sau însoțit de amenințarea cu violență sau cu uzul de arme asupra persoanelor, condamnă la 1 an și 6 luni și 300 euro pentru furtul săvârșit cu violență sau cu ajutorul armelor sau însoțit de amenințarea cu violență sau cu uzul de arme asupra persoanelor prin Sentința din anul 2012 a Tribunalului Milano, rămasă definitivă în anul 2013.

Previous Articolele ABUZIVE din regulamentul de acreditare al jurnaliștilor la Spitalul Județean Baia Mare au fost ANULATE după CONSULTĂRI între reprezentanții unității și reprezentanți mass-media
Next Mamă cu 3 COPII MICI, dusă la Spital cu mașina POLIȚIEI. Află cum s-a ÎNTÂMPLAT

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

FALSUL vicepreședinte de la FC Baia Mare! Lui Cosmin Filip i se cer BANII ÎNAPOI

V-am prezentat de curând câteva documente care demonstrează faptul că jurnalistul Cosmin Filip a încasat în mod ILEGAL bani de la echipa băimăreană ACS Fotbal Municipal Baia Mare, pe când

Dezvaluiri 0 Comments

Budești – Coronavirus. MĂRTURIE AUDIO – ȘOC! în exclusivitate! INTERNATĂ după ce a primit AVIZ EPIDEMIOLOGIC că nu este INFECTATĂ! În carantină au stat 6 într-o cameră, DOUĂ persoane într-un pat single. Familie UMILITĂ de autorități

Cazul Mirelei Maria Muntean din Budești, județul Maramureș este unul absolut îngrozitor și aruncă în aer sistemul în care persoanele întoarse în țară sunt carantinate, izolate, testate și internate în

Dezvaluiri 0 Comments

Marian Șorici – Agresorul SEXUAL de la Spitalul Județean Baia Mare A FOST ARESTAT!

Detectivul de Presă ȘOC! singurul ziar care a luptat ca Marian Șorici, OBSEDATUL SEXUAL de la Spitalul Județean Baia Mare să fie pedepsit, A AVUT DREPTATE. Restul au așteptat deznodământul.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply