sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

BUDEȘTI. O mai țineți minte pe Alexandra Macovei, PROASTA comunei și nepoata primarului Liviu Tămaș? Aflați ce a făcut imediat după alegeri, la aflarea veștii că UNCHIUL MAFIOT a PICAT la VOT!

BUDEȘTI. O mai țineți minte pe Alexandra Macovei, PROASTA comunei și nepoata primarului Liviu Tămaș? Aflați ce a făcut imediat după alegeri, la aflarea veștii că UNCHIUL MAFIOT a PICAT la VOT!

Detectivul de Prersă ȘOC! este singurul segment media care a făcut o serie de investigații și relatări din comuna Budești, unde mafia primarului devenit aminire, după 20 de ani în care a format în jurul primăriei și a consiliului local o mafie care a supt și sărăcit bugetul local, e pe drumul de fugă.

Printre altele am scris și despre necioplita nepoată a lui Liviu Tămaș, Alexandra Macovei (foto sus), care are rolul de a insulta și jigni cetățenii pe Facebook.

Această întârziată intelectual, rușinea și proasta comunei, după notele de le examenele de titularizare din anii 2015-2017, nu s-a astâmpărat și chiar ar fi trecut în spatele unui cont fals de pe rețeaua de socializare, după jena publicării notelor sale în calitate de … PROFESOARĂ! Ați auzit bine. Profesoara de 2. Penibila care dădea lecții de la catedră fără să fie capabilă să treacă de 2,65 la examenele de titularizare.

Imediat după alegerile locale, când a văzut că unchiul mafiot de la primărie este bătut la curul gol de contracandidatul său, a postat un nou mesaj jignitor la adresa budeșetenilor.

„În această seară budeștenii și-au demonstrat nivelul de cultură! Felicitări și mulțumiri acelora care au ales să voteze bunul simț, cinstea și corectitudinea! Restul…”

Imediat, cititorii Detectivului de Presă ȘOC! au luat atitudine pe Facebook și au trimis redacției mesajul insultător la adresa lor. Criticată vehement, proasta comunei a șters postarea. Jalnică fătuca în continuare.

Să nu uitați dragi budeșteni că această individă a dat examen de titularizare, în 2015, fiind profesoară la Cluj. A mers departe de Budești ca să nu aflați ce încuiată la minte este. N-a luat examenul și pentru că unchiul escroc de la primăria Budești și mafia locală nu aveau tentacule până acolo. Dar s-a mai scremut toanta un pic și a dat și în 2016. Tufa, tot tufă! A picat din nou. Băi, prostia are cuștiriță. A dat și în 2017. A luat notă mare pentru intelectul ei, de apreciat: 2,65! Dar nu s-a lăsat. A contestat nota, prostia face și pui, repede. A venit rezultatul, un pic mai mic și mai aproape de valoarea nulității de la catedră, Alexandra Macovei: 2,30. Nici dacă adunau cele două note nu-i ajungeau de nota minimă 7!

Asta pentru a vedea cine vorbește de nivelul de cultură, o incultă. O prostovană!

Ce nu știe acest personaj de circotecă este că budeștenii care au mers la vot și-au ales noul primar cu 65,17%. A jignit o întreagă comunitate de oameni care au decis îndepărtarea jegurilor de la puterea locală.

Respect pentru acest lucru. Detectivul de Presă ȘOC! a avut dreptate în toți acești ani.

Citiți și:

Previous Gânduri după alegerile locale din Maramureș
Next SERVICE auto Seneca Baia Mare - Pentru MAȘINA și LINIȘTEA ta

About author

You might also like

Cancan 0 Comments

Nesimțire de primar. Poți SPARGE pereții sălii DOAR CONTRA COST

Primarul Pavel Octavian din comuna Recea (foto stânga) parcă și-a propus să câștige concursul pentru cel mai ABSURD edil, premiu ce se va acorda anul viitor la Festivalul Asociației Comunelor

Cancan 0 Comments

Un întreținut de nevastă caută de lucru prin PNL Maramureș. Nu-l recomandă nimic decât niște eșecuri

Așa arată un întreținut de nevastă. Un pierde vară. Un domn închipuit care poartă sacou, cravată și care se dă reprezentantul președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan. Își dă ochii

Cancan 0 Comments

Ați BUȘIT-O! Ce spune DEX-ul PNL pentru PROSTIE politică

La Congresul PNL de sâmbătă, DEX-ul PNL pentru prostie politică a mai introdus un termen: BUȘITUL. Desigur termenul le este atribuit organizațiilor care și-au anunțat susținerea pentru Bușoi și nu

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply