sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

BUDEȘTI. Ultima AROGANȚĂ a tandemului Liviu Tămaș – preot Ioan Nănăștean. Nu vă e RUȘINE să țineți LUMINAȚIA cu GUNOAIELE în cimitir?

BUDEȘTI. Ultima AROGANȚĂ a tandemului Liviu Tămaș – preot Ioan Nănăștean. Nu vă e RUȘINE să țineți LUMINAȚIA cu GUNOAIELE în cimitir?

O ultimă mizerie marca Liviu Tămaș se consumă la această oră la Budești, Maramureș, unde se ține luminația în cimitirul din incinta Bisericii din lemn Josani, inclusă pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

De această dată Liviu Tămaș și preotul bisericii Ioan Nănăștean, cu al lor Consiliu Parohial țin luminația cu mormane de resturi vegetale de la curățarea mormintelor și cu gunoaie la intrare.

Ca urmare a curățării mormintelor s-au adunat foarte multe resturi vegetale pe care cetățenii sperau să nu le mai găsească în momentul în care se întorc pentru Ziua morților.

Numai că lucrurile nu stau chiar așa, din contră. O mică parte din resturi au fost duse iar Liviu Tămaș și-a adus parcă brusc aminte că oamenii nu l-au mai învestit cu un nou vot în funcția de primar și s-a șters la cur cu cei 20 de ani de încredere acordată. Consiliul Parohial, a căror membri au fost unși la propunerea lui Liviu Tămaș s-au făcut că plouă. Pe preotul Ioan Nănăștean, autorul crimelor de tăiere a arborilor seculari din curtea bisericii, fără autorizație, de care o să ne ocupăm pe viitor, îl doare, de asemenea, în kilogramele de aur de la gât. Un impertinent mereu la modă într-o administrație coruptă și infectă.

Băi șmecherilor, nu vă e rușine să-i întâmpinați pe plătorii de taxe, impozite și taxă de cimitir în halul ăsta?

Să ne lămurim. Problema aparține doar de biserică, preot și Consiliul Parohial. Desigur, primăria se putea implica dacă dorea.

Din păcate, noul Consiliu Local și noul primar nu au fost încă învestiți deci nu au puteri decât peste câteva zile, mandatele lor fiind validate de către organele competente.

Poate pe viitor, noua administrație va avea în vedere ca biserica din Budești, această bijuterie a lumii, să beneficieze de respectul cuvenit iar turiștii care vin să o viziteze să se bucure de un alt decor. Nu mai punem la socoteală faptul că aici se găsește cămașa de zale a lui Pintea Viteazul, vestit haiduc și căpitan de oaste, iubitor de libertate și dreptate pentru cei mulți și obidiți.

Fotografiile ne-au fost trimise de cititori ai ziarului. Vă mulțumesc.

Previous SURSE. Doru Lazăr (PNL) și Radu Trufan (USR), VICEPREȘEDINȚII Consiliului Județean Maramureș. Află de ce PNL vrea cu USR nu cu PMP la guvernarea Maramureșului
Next Reducere de 50% pentru impozitele comercianților din industria HoReCa. Deputatul Adrian Todoran cere Guvernului să salveze agenții economici afectați de pandemie

About author

You might also like

Social 0 Comments

Deputatul Gabriel Zetea a cerut clarificări privind REDUCEREA NUMĂRULUI DE ELEVI din clasele a IX-a în Maramureș, ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu

Parlamentarul social-democrat de Maramureș, Gabriel Zetea a adresat o întrebare ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu cu privire la reducerea numărului de elevi din clasele a IX-a în județul Maramureș. Deputatul PSD

Social 0 Comments

Mentenanță la rețeaua de electricitate – S.C. VITAL S.A.

Societatea VITAL S.A. își anunță utilizatorii că din cauza unor lucrări de mentenanță la rețeaua de electricitate, marți, 06 septembrie 2022, în intervalul orar 17.00 – 19.00 serviciul de plată

Social 0 Comments

Diminuarea fenomenului violenței în familie este la îndemâna tuturor femeilor

Societatea civilă şi instituţiile statului trebuie să coopereze activ în vederea diminuării fenomenului violenţei în familie, deoarece fenomenul rămâne unul îngrijorător în România. Cu ocazia „Zilei internaţionale pentru eliminarea violenţei

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply