sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Butcure de la ȚARĂ, Kardashian din ALTĂ ȚARĂ. Asemănări ULUITOARE între BALENĂ și SIRENĂ

Butcure de la ȚARĂ, Kardashian din ALTĂ ȚARĂ. Asemănări ULUITOARE între BALENĂ și SIRENĂ

Staff-ul celebrei Kim Kardashian, diva prezentă în top cele mai influente 100 de personalități ale lumii, actriță și model, a luat la cunoștință despre una din postările primăriței din Cupșeni, Maramureș, Lucia Butcure (foto 1). Alături de un grup de cercetători de la California Institute of Technology S.U.A., aceștia încearcă de săptămâni bune să dezlege mesajul mioritic al lui Butcure postat pe Facebook, la cererea milioanelor de adepți ai lui Kardashian de pe Twitter și Insstagram: “Într-o lume plină de kardashian, îndrăznește să fii simplă”. Ca urmare, purtătorul de cuvânt al artistei mondiale a luat legătura cu Detectivul de Presă ȘOC! pentru lămurirea situației. Primul lucru care am fost întrebat s-a referit la scrierea cu literă mică a numelui “kardashian”. Singura explicație logică pe care am putut-o oferi a fost aceea că Lucia Butcure nu a vrut să scrie corect pentru a nu fi acuzată de plagiat după manualul de Limbă și literatură română, așa cum s-a întâmplat în cazul atâtor colegi din PSD. Al doilea lucru descoperit de cercetătorii de la California Institute of Technology S.U.A. a fost că Butcure a pocit sloganul PSD “Îndrăznește să crezi în România, Maramureș… “, etc, după caz. Deci n-a scăpat de plagiat.

Un raport preliminar al cercetării scoate la iveală, în cele din urmă, ce înseamnă să “fii simplă” în raport cu Kardashian. Iată câteva concluzii care arată, culmea, ASEMĂNĂRI ULUITOARE între cele două persoane publice și nu DIFERENȚE așa cum se credea inițial. În primul rând Lucia e de la ȚARĂ, din Cupșeni, Maramureș iar Kardashian e doar din altă ȚARĂ. În al doilea rând, Kardashian are FORMĂ. De clepsidră. Și Butcure are formă. E diFORMĂ, aproape nicio diferență. Apoi, amândouă pozează cu spatele la public. Nici aici nu găsim diferențe majore. Kardashian are posteriorul BOMBAT (cerc). Butcure îl are PĂTRAT, deci tot formă geometrică ( foto, la cascadă – Butcure). Cercetătorii au mai ajuns la o concluzie în ceea ce privește simplitatea. Ce rost are să ai forme de clepsidră precum Kardashian, să faci eforturi să le menții când poți să fii ca Butcure: pătrată în partea de sus, pătrată la mijloc, pătrată chiar și jos. Simplu, nu? În urma colaborării dintre reprezentanții lui Kardashian și Detectivul de Presă ȘOC! s-a ajuns la următoarele versuri care vor fi interpretate de iubitul divei americane, rapp-erul Kaine West:

De amu-ntr-un an/ Fii simplă Kardashian

Fetelor nu vă bateți capu’,
Fiți late ca dulapu’.
Divă să devii,
Simplă tre’ să fii!
Măncați fasole cu ciolan
Să nu ajungeți Kardshian!

Tâgâdâng, tâgâdâng…

Ultima oră: Diva americană Kim Kardashian a apelat la o clinică de specialitate pentru
a-și “implanta” niște cicatrici după care urmează amplasarea a două rânduri de colăcei sub burtă, alcătuiți după o rețetă secretă pe bază haioș românesc. Lăsați să simtă și Kardashian, pe pielea ei, cum e să fii simplă!

Detectivul de Presă ȘOC!

N.R.: Genul, Pamflet

Previous MINCINOASĂ. Asfaltul pentru Zetea putea să-l pună LA SPITAL!
Next ZIARUL de propagandă a lui Kache, RESPINS în Comisia pentru activități economico-financiare

About author

You might also like

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply