sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Călin Bota, deputat PNL: Podul peste Tisa intră în execuție

Călin Bota, deputat PNL: Podul peste Tisa intră în execuție

Zilele acestea a fost finalizată licitația pentru proiectarea și execuția Podului peste Tisa, un obiectiv strategic de infrastructură pentru Maramureș și România, realizat de Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Compania Națională de Administrare Infrastructurii Rutiere-CNAIR.

Contractul de proiectare și execuție este în valoare de 116.175.280,94 lei fără TVA, iar valoarea totală a proiectului este de 154 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM.

Proiectul este prevăzut să fie finalizat în 24 de luni și am încredere că în circa doi ani vom avea un pod nou peste Tisa, care va contribui la creșterea schimburilor comerciale și la dezvoltarea economică a Maramureșului.

Podul peste Tisa este un proiect asumat de președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan, și de parlamentarii liberali de Maramureș și mă bucur că în urma eforturilor comune începe execuția acestui proiect.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous CANALIZAREA este folosită pe post de COȘ de GUNOI. Ce spun specialiștii de la VITAL
Next Întâlnire cu liberali maramureșeni în Țara Chioarului

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

IMAGINI marca Detectivul de Presă ȘOC! ADRENALINĂ la Aquastar Satu Mare

Complexul Aquastar se mândrește cu o prezență anuală de aproape 300 000 de persoane. Atracțiile principale în sezonul estival sunt toboganele, care în perioadele călduroase ale anului funcționează cu parametrii

Actualitate 0 Comments

Incendiu în Maramureș

Tocmai a fost stins un incendiu la o lemnărie din Vișeu de Mijloc, Maramureș. A intervenit Secția de Pompieri Vișeu de Sus cu 2 echipaje de stingere. A ars o

Actualitate 0 Comments

Video. S-a DESCHIS și AQUA PALACE din Hajduszoboszlo, Ungaria. Eniko Levay: ”Turiștii români sunt cei mai fideli dintre toți, îi așteptăm!”

Cel mai mare complex acvatic din Europa de la Hajduszoboszlo și-a deschis treptat porțile după măsurile de relaxare post-pandemie. Din data de 20 iunie și-a deschis porțile și Aqua Palace,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply